Destinul glorios pregătit de Dumnezeu pentru fete necăsătorite – sesiune, Mamaia 2013

DORINA MARIA BISTRIAN, 32 de ani,este soţie şi mamă a trei copii. Organizează conferinţe pentru fete şi vorbeşte la conferinţe pentru fete, predă lecţii de intimitate la Şcoala Biblică – Cristos pentru România – Cluj Napoca unde slujeşte împreună cu soţul ei, Cornel Bistrian.

” Tot aşa, între femeia măritată şi fecioară este o deosebire: cea nemăritată se îngrijeşte de lucrurile Domnului, ca să fie sfântă, şi cu trupul ei, şi cu duhul; iar cea măritată se îngrijeşte de lucrurile lumii, cum să placă bărbatului ei” ( 1 Corinteni 7: 34).

Dumnezeu are un destin măreţ pentru fata/ femeia necăsătorită. Există un vis mai înalt cu privire la ea decât acela de a sări dintr- o relaţie în alta sau pur şi simplu, de a te căsători. Înainte de a deveni mireasa cuiva şi de a fi fericită şi împlinită în această poziţie Dumnezeu vrea să o treacă pe fata/ femeia necăsătorită printr- un proces de purificare a inimii, emoţiilor, a minţii şi de schimbare a priorităţilor. Rănile, experienţele negative, abuzul, frica şi lucrurile pe care le purtăm cu noi din trecut, pot să ne facă să ne ratăm destinul. Planul lui Dumnezeu pentru fiecare fată este acela de a fi vindecată şi de a deschide uşile întunecate din viaţa ei, pe care le- a ferecat, dar care se pot deschide oricând. Fata/ femeia necăsătorită, să se ” îngrijească de lucrurile Domnului” ( 1 Corinteni 7: 34):

1. Supunerea sub autoritatea lui Hristos

2. Legământul Ceresc (initmitate)

3. Slujirea

Învăţând să te ” îngrijeşti de lucrurile Domnului” te vei pregăti pentru a intra în destinul măreţ pe care Domnul îl are pentru tine, acela de a fi o purtătoare şi eliberare a Vieţii Lui.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s