Invitație conferință Mamaia, 2014 !

Dragele mele,
Sper ca mesajul acesta să vă găsească sănătoase și încrezătoare în Acel din Mâna Căruia primim orice, dar bun și desăvârșit!
Cu ajutorul lui El Shadai – Dumnezeul Cel Atotputernic, Dumnezeul tuturor resurselor care vrea să ni se dăruie – în acest an – vom sărbători 10 ani de când El ne- a dăruit viziunea de a lucra împreună cu EL cu și printre femeile din România. Sunt 10 ani de îndurare, de har, de revărsări de binecuvântări, de inimi restaurate, de biruințe câștigate în dreptul fiecăruia dintre noi.
Când trăia în trup – Isus Hristos, la fântâna din Samaria – s-a luptat cu oboseală, setea și foamea – dar, dăruind apa vie unei femei însetate după adevărata viață, El Însuși – a fost satisfăcut, satul și înviorat. Acest an, dorim special să sărbătorim bucuria Lui pentru noi. Să ne uităm mai adânc în inima Lui pentru a ne înțelege valoarea și a trăi conform potențialului pus de El în noi!

Spre deosebire de alți ani – când în urma rugăciunii colective și a postului – El ne- a dăruit tema conferinței prin călăuzirea Duhului în minte și inima, în acest an – El ne- a arătat o și mai mare îndurare și confirmare despre faptul că această lucrare este specială în inima Lui. Tema conferinței din anul acesta, am primit- o în vis, auzind clar vocea Duhului. Tema se referă la inima lui Dumnezeu pentru noi prezentată în cel mai frumos imn al iubirii care s-a scris vreodată – Cântarea Cântărilor!

În aceste vremuri grele, de criză- avem curajul să mergem înainte pentru că ne încredem în credinciosia Lui în toate domeniile! Ne încredem în lucrarea desăvârșită – nu a omului, ci a Duhului Sfânt, adevăratul Învățător, Călăuzitor, Consilier, Restaurator și Evanghelist! Ne rugăm ca El să reverse peste noi tot ceea ce a pregătit dinainte de a fii lumea pentru această conferință – nevoi spirituale și materiale – “ după bogăția Sa în slava în Isus Hristos! “ AMIN!

Fiecare dintre voi sunteți deosebit de importante – “ lumina ochilor Lui” – unice, valoroase, cu o chemare specială și un destin pe care absolut nimeni în această lume nu le poate urma. De aceea – consider că dacă una dintre voi ar lipsi la această Sărbătoare în unitate – noi, toate am avea de pierdut.
Vă invit cu drag să veniți, să avem un timp de Cântare a Cântărilor împreună! Să ne închinăm în unitate, să Îl lăudăm, să Îi mulțumim! … Cu siguranță, vom vorbi și despre ceea ce înseamnă a sta în spatele zidului când EL te cheamă:” Vino, iubito, vino frumoaso! “ , despre hoții valorii, despre munți și văi peste care EL ne cere să venim la El, despre ce înseamnă a auzi vocea Lui, odăile revelației, casa vinului… Despre Cântarea Cântărilor în căsnicie – pentru cele căsătorite, Cântarea Cântărilor pentru fete, femeile văduve, singure sau pentru care soții nu sunt atât de romantici cum au visat… Multe ar mai fi de spus aici, însă – aceste amănunte – cred că ar trebui să le lăsăm pentru timpul când vom fi în sala conferinței – fie la sesiuni, fie la seminarii, fie la grupe sau cu consilieri.

Până atunci – așteptăm vești de la voi! Organizarea conferinței, implică enorm de multă muncă și dedicare. Noi am început această muncă – la începutul acestui an și este nevoie să continuăm aceasta împreună cu fiecare dintre voi.

Vă rugăm mult să ne scrieți pe adresa de email a conferinței! Să sunați la telefoanele tipărite pe invitație! Vă rugăm mult să nu aștepați doar noi să vă sunăm pentru a ne confirma locurile repartizate. Chiar dacă nu veniți ar fi un ajutor enorm să ne sunați și să ne informați pentru a nu ține locurile blocate. Ar fi de un real ajutor să nu trebuiască să dăm noi zeci de telefoane până să aflăm un răspuns din partea dvs. ! Vă mulțumesc din toată inima pentru înțelegere!
Sora Elena Nini, vă va scrie amănunte despre ziua de miercuri când am hotărât împreună să stăm special înaintea Domnului – cu rugăciune și post – pentru această conferință!
Vă îmbrățișez cu toată dragostea și prețuirea pe fiecare dintre voi!

În slujba Împăratului Împăraților,
Ligia și Tibi Seman

INVITAȚIE CONFERINȚĂ MAMAIA, 2014 !

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: