Retrospectivă asupra conferinței de la Mamaia 2014 în cuvinte …

de Elly Pătrașcu

2Pe lângă faptul că sunt implicaţi în multe proiecte sociale, mulţumesc în mod special familiei SEMAN care timp de 10 ani au fost dedicaţi lucrării lui Dumnezeu, în care au investit timp, energie şi finanţe, această lucrare fiind dorința inimii lui Dumnezeu, ” Conferința națională a femeilor și fetelor” (a cărei iniţiatori sunt). Vis materializat în fiecare an la Mamaia, adresându- se tuturor categoriilor de femei. În mod intenţionat doresc să o amintesc pe Elena Nini – un om dedicat lucrării alături de Ligia şi Tibi. Dacă ar fi să o115 caracterizez pe Elena, aş caracteriza- o ca fiind atentă la detalii, fire dinamică asociată cu înţelepciune, mult optimism, spirit de observaţie şi delicată. Şi un zâmbet transmisibil care, oridecâte ori o vezi zâmbind, este imposibil să nu te bine-dispună.
Ca şi echipă de slujire în cadrul conferinţei, suntem mulţumite şi onorate că v- am putut sluji. Mulţumim pentru răsplata primită prin feed- back- ul dvs. Dacă la început, Ligia a început cu 25450- 100 de femei, peste 600 de femei au fost prezente în acest an, dovadă că Dumnezeu lucrează şi mişcă inimi.
171De altfel, nu au putut fi lipsite în acest an surorile din Toflea care, din nou, ne- a bucurat inimile cu glasurile lor îngereşti. Femeile din Toflea şi surpriza lor minunată cu ocazia sărbătoririi celor 10 ani de lucrare: Ligia Seman devine membru onorific al bisericii din Toflea, „Rugul aprins”!

Şi nici surorile din Ucraina nu s- au lăsat mai prejos… Vocile lor ne- au încântat din nou şi ne- au îndulcit sufletele cu dulciuri specifice ucraniene.220

Toate invitatele la această conferință, în cadrul căreia au vorbit, nu au folosit un limbaj foarte riguros sau științific.Nu! Dimpotrivă, insuflate de Duhul Sfânt, și sub un studiu amănunțit asupra temei alese, mesajele lor au putut fi lesne de înțeles de către fiecare femeie prezentă în sala conferinței ( dovadă o vor face mărturiile dumnealor care vor apare ceva mai târziu). Mesajele lor au fost compuse dintr- o suită de scene expuse oral şi scris (cartea conferinţei pe care fiecare a procurat- o), s-au folosit de personaje din Biblie care au fost adaptate diverselor probleme ale vieții cu care se confruntă fiecare: respingere, sentimente de inferioritate, stima de sine foarte scăzută, etc.

Pentru a citi tot articolul, click AICI

Articol de Elly Pătrașcu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s