CAND DUMNEZEU NE VINDECA …

CAND DUMNEZEU NE VINDECA DE O BOALA, NU O FACE DOAR PENTRU NOI CI PENTRU CA SA INVATAM SA UMBLAM IN AUTORITATEA LUI PE PAMANT IN STAPANIREA DIN LOCURILE CERESTI IN HRISTOS
As vrea sa multumesc tuturor care in aceasta saptamana ati fost in post si rugaciune alaturi de mine si familia mea in lupta spirituala pentru a extrage din atotputernicia lui Dumnezeu – puterea de vindecare DUNAMIS pentru preaiubitul meu sot. Tibi se simte mai bine si chiar daca va trebui sa facem o vizita medicului neurochirurg dintr- un centru universitar- cred ca el nu va ajunge la operatie. In urma cu 2 ani, eu am fost in aceeasi situatie si am experimentat vindecarea in ranile lui Isus Hristos! IAR DE DATA ACEASTA – EU CRED CA PRIN VINDECAREA SOTULUI MEU – VOI EXPERIMENTA STAPANIREA PESTE ACEASTA BOALA IN NUMELE LUI ISUS HRISTOS! AMIN!
AUTORITATEA – pe care Hristos ne-a desemnat-o nouă: Matei 16: 19-20: „Şi Eu îţi spun: tu eşti Petru şi pe această piatră voi zidi Biserica Mea, şi porţile Locuinţei morţilor nu o vor birui. Îţi voi da cheile Împărăţiei cerurilor şi orice vei lega pe pământ va fi legat în ceruri, şi orice vei dezlega pe pământ va fi dezlegat în ceruri.” Expresia “ porţile Locuinţei morţilor reprezintă pe Satan şi oştile lui deoarece cuvântul “porţi” se poate referi la fortificaţii. Cheile erau simbolul autorităţii. Lega si dezlega – limba greaca – ” deo si luo” – a interzice si a permite; ” deo” – mai inseamna si control supranatural. Cu alte cuvinte – Hristos ne-a dat autoritatea de a executa voia lui Dumnezeu pe pământ.
În Numele Lui Isus Hristos avem autoritate
Luca 16: 17- 18: Iata semnele care vor insoti pe cei ce vor crede: in Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi in limbi noi; vor lua in mana serpi; daca vor bea ceva de moarte, nu-i va vatama; isi vor pune mainile peste bolnavi, si bolnavii se vor insanatosi.”
Luca 10: 18-19 Isus le-a zis: Am vazut pe Satana cazand ca un fulger din cer. Iata ca v-am dat putere sa calcati peste serpi si peste scorpioni si peste toata puterea vrajmasului: si nimic nu va va putea vatama.

10850058_533840656718423_7230217232514959766_n

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s