Lucrare si partasie cu femeile din Ucraina

Una dintre cele mai minunate biruinte daruite de Dumnezeu in lucrarea spirituala cu femeile din anul 2014 a fost intarirea relatiilor de lucrare si partasie cu femeile din Ucraina. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru Lumina Lui care straluceste in inimile lor dar si pe fetele lor frumoase. Ii multumesc special lui Dumnezeu pentru lidera femeilor din Ucraina- sora Lida Timis.

De aceea, prea iubiții și mult doriții mei frați, bucuria și cununa mea, rămîneți astfel tari în Domnul, prea iubiților! Îndemn pe Evodia și îndemn pe Sintichia să fie cu un gînd în Domnul. Și pe tine, adevărat tovarăș de jug, te rog să vii în ajutorul femeilor acestora, cari au lucrat împreună cu mine pentru Evanghelie, cu Clement și cu ceilalți tovarăși de lucru ai mei, ale căror nume sînt scrise în cartea vieții.Bucurați-vă totdeauna în Domnul! Iarăș zic: Bucurați-vă!Blandetea voastra sa fie cunoscuta de toti oamenii. Domnul este aproape!

Încolo, frații mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună, și orice laudă, aceea să vă însuflețească.

Pot totul in Hristos care ma intareste!

A lui Dumnezeu și Tatăl nostru să fie slava în vecii vecilor! Amin. Spuneți sănătate fiecărui sfînt în Hristos Isus.Frații, cari sînt cu mine, vă trimet sănătate. Toți sfinții vă trimet sănătate, mai ales cei din casa Cezarului. Harul Domnului Isus Hristos să fie cu voi cu toți! Amin. (Filipeni 4:1-5, 8, 13, 20-23 VDC)

Anunțuri

Un gând despre „Lucrare si partasie cu femeile din Ucraina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s