Becky Oprean a plecat ACASA

In urma cu aproximativ o ora, a plecat ACASA la Domnul – o eroina- „Jony Eareckson” a natiunii noastre- Becky Oprean. Am admirat intotdeauna la acest inger de copila: devotamentul, curajul ei si frumusetea chipului ei angelic.
Am vazut intotdeauna in slujirea mamei ei – Lidia Oprean – un inalt exemplu de daruire pentru semeni, o adevarata luptatoare. In numele tuturor femeilor- vreau sa ii multumesc inca o data pentru lumina si speranta ce a adus- o impreuna cu Becky in vietile si casele a sute de mame si copii cu deficiente.
Sa fim alaturi de Lidia si familia ei – sprijinindu- i in rugaciune!!
Cei înțelepți vor străluci ca strălucirea cerului, și cei ce vor învăța pe mulți să umble în neprihănire vor străluci ca stelele, în veac și în veci de veci. (Daniel 12:3 VDC)
DAR LUCRAREA LUI BECKY NU SE VA OPRI AICI – PARINTII EI VOR CONTINUA CU SI MAI MULTA HOTARARE A LUPTA PENTRU CAUZE CARE MERITA SI AU GREUTATE VESNICA PANA CAND SE VOR REINTALNI CU BECKY IMBRACATI CU TOTII INTR- UN TRUP DE SLAVA SI AVAND CUNUNI ALE BIRUITORILOR.

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: