La multi ani pentru TV Alfa Omega

La multi ani pentru TV Alfa Omega, pentru MIRELA si TUDOR PETAN si pentru TOATA ECHIPA televiziunii!
SUNTETI UN DAR SPECIAL A LUI DUMNEZEU PENTRU NATIUNEA NOASTRA!
PARTENERIATUL cu TV Alfa Omega – este unul dintre cele mai de pret FAVORURI divine in LUCRAREA DE TREZIRE SPIRITUALA A FEMEILOR DIN ROMANIA.
Ii multumim lui Dumnezeu pentru ca v- ati pus total la dispozitia Lui pentru a binecuvanta zilnic, non stop- poporul roman – cu puterea transformatoare a Cuvantului lui Dumnezeu prin emisiuni in direct, documentare, filme crestine, evenimente, intreviuri marturii etc.
Multumim lui Dumnezeu pentru ungerea Lui speciala ce a revarsat-o peste lucrarea sorei Mirela in cadrul emisiunii: „PUTEREA RUGACIUNII”, pentru ” RETEAUA NATIONALA DE RUGACIUNE SI POST” , pentru motivele lunare de rugaciune prin care este binecuvantata intreaga noastra natiune.
Va binecuvantam pentru anul 2015 cu RODIRE si INMULTIRE, LARGIREA HOTARELOR si va sustinem in rugaciune.
LA MULTI ANI DIN PARTEA FAMILIEI LIGIA SI TIBI SEMAN!
Domnul a zis lui Avram, după ce s’a despărțit Lot de el: „Ridică-ți ochii, și, din locul în care ești, privește spre miaza noapte și spre miaza zi, spre răsărit și spre apus; căci toată țara pe care o vezi, ți-o da ție și seminței tale în veac. Îți voi face sămînța ca pulberea pămîntului de mare; așa că, dacă poate număra cineva pulberea pămîntului, și sămînța ta va putea să fie numărată. Scoală-te, străbate țara în lung și în lat; căci ție ți-o voi da“. (Genesa 13:14-17 VDC
Totuș întunerecul nu va împărăți vecinic pe pămîntul în care acum este necaz. După cum în vremurile trecute a acoperit cu ocară țara lui Zabulon și țara lui Neftali, în vremurile viitoare va acoperi cu slavă ținutul de lîngă mare, țara de dincolo de Iordan, Galilea Neamurilor. Poporul, care umbla în întunerec, vede o mare lumină; peste cei ce locuiau în țara umbrei morții răsare o lumină. Tu înmulțești poporul, îi dai mari bucurii; și el se bucură înaintea Ta, cum se bucură la seceriș, cum se veselește la împărțirea prăzii. Căci jugul care apăsa asupra lui, toiagul, care-i lovea spinarea, nuiaua celui ce-l asuprea, le-ai sfărîmat, ca în ziua lui Madian. Căci orice încălțăminte purtată în învălmășala luptei, și orice haină de război tăvălită în sînge, vor fi aruncate în flăcări, ca să fie arse de foc. Căci un Copil ni s’a născut, un Fiu ni s’a dat, și domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: „Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veciniciilor, Domn al păcii. El va face ca domnia Lui să crească, și o pace fără sfîrșit va da scaunului de domnie al lui David și împărăției lui, o va întări și o va sprijini prin judecată și neprihănire, de acum și’n veci de veci: iată ce va face rîvna Domnului oștirilor. (Isaia 9:1-7 VDC)

10888837_544610998974722_4202144660611041155_n

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s