ALEG SA CRED CA ANUL 2015 VA FII UN AN AL BUCURIEI INDIFERENT DE IMPREJURARI

ALEG SA CRED CA ANUL 2015 VA FII UN AN AL BUCURIEI INDIFERENT DE IMPREJURARI – « BUCURATI-VA TOTDEAUNA IN DOMNUL ! IARASI ZIC : BUCURATI-VA » !(Filipeni4 :4)
Am trecut pe langa acest omulet de zapada si mi s-a parut cam „morcovit”, inghetat si singuratic…lipsit de bucurie! Mi-am zis ca ar trebui sa il scot din starea aceasta – macar pentru cateva momente! …
Cu siguranţă bucuria şi feiricirea nu coincid. În multe cazuri, în viaţa noastră, conştienti fiind de plinătatea lui Dumnezeu am fost într-o stare de zdrobire. Fericirea nu este adecvată când facem din ea un scop în sine dar este cât se poate de adecvată când facem din ea darul de moment a lui Dumnezeu…CAND ALEGEM SA NE BUCURAM, INDIFERENT DE IMPREJURARI !
BUCURIE – termenul grecesc- CHARA- reflectă ideea de desfăşurare a unei bucurii profunde. Un termen ebraic înrudit cu « chara » este « charis » – HAR. BUCURIA poate veni din conştienţa harului lui Dumenzeu!
BUCURIA ESTE O ALEGERE ! POTI FII BUCUROS ORICAND ALEGI ACEASTA !
Ioan 15:11
V-am spus aceste lucruri, pentru ca bucuria Mea să rămână în voi, şi bucuria voastră să fie deplină !

10922519_546410658794756_6030585639773801504_n

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: