DECLAR anul 2015 – UN AN AL SUCCESULUI!

FARA NICI O RETINERE, DECLAR anul 2015 – UN AN AL SUCCESULUI!
Cuvântul SUCCES provine din cuvântul latin SUCCEDERE, înseamnă A TRECE PESTE, A URMA, A REFUZA SA RENUNTI.
De obicei, paşii spre succes sunt marcaţi de multe eşecuri. Atitudinea faţă de eşec ne va influenţa viitorul. Jucătorul de baseball Babe Ruth a ratat de 1330 de ori, dar, de asemenea a marcat 714 puncte. Prima dată, când Albert Einstein a dat examen de admitere la facultate a fost respins. Când extraordinarul tenor Caruso a cântat prima dată pentru instructorul lui, i s-a spus că vocea lui era „ ca vântul care şuieră prin geam”. Thomas Edison a avut peste 5000 de eşecuri până a găsit combinaţia potrivită pentru becul electric.
Fraţilor, eu nu cred că L-am apucat încă, dar fac un singur lucru: uitând ce este în urma mea şi aruncându-mă spre ce este înainte, alerg spre ţintă pentru premiul chemării cereşti a lui Dumnezeu, în Hristos Isus( Filipeni 3:13,14)
Dar Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca să facă de rușine pe cele înțelepte. Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii, ca să facă de rușine pe cele tari. Și Dumnezeu a ales lucrurile josnice ale lumii, și lucrurile disprețuite, ba încă lucrurile care nu sînt, ca să nimicească pe cele ce sînt; pentruca nimeni să nu se laude înaintea lui Dumnezeu. Și voi, prin El, sînteți în Hristos Isus. El a fost făcut de Dumnezeu pentru noi înțelepciune, neprihănire, sfințire și răscumpărare, (1 Corinteni 1:27-30)
Multumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne poartă totdeauna cu carul Lui de biruință în Hristos, și care răspîndește prin noi în orice loc mireasma cunoștinței Lui. (2 Corinteni 2:14)
Nici o persoană care este credincioasă lui Dumnezeu nu este un eşec. Lumea cinsteşte succesul; Domnul cinsteşte credincioşia. ( June Hunt)

10346199_546772732091882_6020094177322815262_n

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: