DECLAR anul 2015 – UN AN AL SUCCESULUI!

FARA NICI O RETINERE, DECLAR anul 2015 – UN AN AL SUCCESULUI!
Cuvântul SUCCES provine din cuvântul latin SUCCEDERE, înseamnă A TRECE PESTE, A URMA, A REFUZA SA RENUNTI.
De obicei, paşii spre succes sunt marcaţi de multe eşecuri. Atitudinea faţă de eşec ne va influenţa viitorul. Jucătorul de baseball Babe Ruth a ratat de 1330 de ori, dar, de asemenea a marcat 714 puncte. Prima dată, când Albert Einstein a dat examen de admitere la facultate a fost respins. Când extraordinarul tenor Caruso a cântat prima dată pentru instructorul lui, i s-a spus că vocea lui era „ ca vântul care şuieră prin geam”. Thomas Edison a avut peste 5000 de eşecuri până a găsit combinaţia potrivită pentru becul electric.
Fraţilor, eu nu cred că L-am apucat încă, dar fac un singur lucru: uitând ce este în urma mea şi aruncându-mă spre ce este înainte, alerg spre ţintă pentru premiul chemării cereşti a lui Dumnezeu, în Hristos Isus( Filipeni 3:13,14)
Dar Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca să facă de rușine pe cele înțelepte. Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii, ca să facă de rușine pe cele tari. Și Dumnezeu a ales lucrurile josnice ale lumii, și lucrurile disprețuite, ba încă lucrurile care nu sînt, ca să nimicească pe cele ce sînt; pentruca nimeni să nu se laude înaintea lui Dumnezeu. Și voi, prin El, sînteți în Hristos Isus. El a fost făcut de Dumnezeu pentru noi înțelepciune, neprihănire, sfințire și răscumpărare, (1 Corinteni 1:27-30)
Multumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne poartă totdeauna cu carul Lui de biruință în Hristos, și care răspîndește prin noi în orice loc mireasma cunoștinței Lui. (2 Corinteni 2:14)
Nici o persoană care este credincioasă lui Dumnezeu nu este un eşec. Lumea cinsteşte succesul; Domnul cinsteşte credincioşia. ( June Hunt)

10346199_546772732091882_6020094177322815262_n

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s