DE CE ESTE ATAT DE IMPORTANT SA NE RUGAM SI SA POSTIM IMPREUNA

DE CE ESTE ATAT DE IMPORTANT SA NE RUGAM SI SA POSTIM IMPREUNA?SATAN NU SE TEME DE INDIVIZI, EL SE TEME DE BISERICA! MULTI CRESTINI CAD IN FATA VRAJMASULUI PENTRU CA IL INFRUNTA SINGURI! Cartea Efeseni vorbeste in mod specific despre TRUPUL LUI HRISTOS. In captiolul 6 – capitolul RAZBOIULUI SPIRITUAL – Pavel se adreseaza la plural – „voi sa va imbracati cu intreaga armatura a lui Dumnezeu.”
PENTRU A BIRUI IN LUPTA SPIRITUALA – TREBUIE SA IL INFRUNTAM PE DIAVOL PE TERENUL UNITATII TRUPULUI LUI HRISTOS.
Și Eu îți spun: „Tu ești Petru, și pe această piatră voi zidi Biserica Mea, și porțile Locuinței morților nu o vor birui. „(Matei 16:18 VDC)
UNESTE- NE, DOAMNE! DA- NE TOT MAI MULT ACEASTA REVELATIE A BIRUINTEI LA NIVELUL UNITATII TRUPULUI LUI HRISTOS! AMIN

10580137_554609144641574_7595632133122566351_n

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: