Caut un om…

Ezechiel 22: 30 Caut printre ei un om care să înalţe un zid, şi să stea în mijlocul spărturii înaintea Mea.
ESTE PREA MULTA APATIE,ADICA INDIFERENTA SI LIPSA DE PASIUNE- IN POPORUL LUI DUMNEZEU! NU NE PUTEM PERMITE SA ASTEPTAM O EVOLUTIE SPIRITUALA. Evolutia lasa lucrurile sa se dezvolte de la sine si procesul este indelungat. AVEM NEVOIE DE O REVOLUTIE SPIRITUALA prin care noi- fie cei de varsta a doua, fie cei tineri sau cei batrani sa nu mai fim INDIFERENTI, LENESI, IGNORANTI FATA DE O MANTUIRE ATAT DE MARE, multumiti cu putin din Dumnezeu cand avem asa BOGATA MOSTENIRE IN HRISTOS, iar lumea- unii din familiile noastre – se indreapta spre iad!!!
David Wilkerson, in cartea sa – ” Viziunea Apocaliptica” – a facut o afirmatie coplesitoare: ” Cel mai mare pacat impotriva lui Dumnezeu nu este sa abuzezi de trup, sa te lasi in voia poftelor trupesti, sau chiar sa hulesti Numele Lui. Acum – cel mai mare pacat impotriva lui Dumnezeu este sa il ignori intr- o vreme si o epoca in care chemarea Lui este atat de clara! ”
DUMNEZEU CAUTA OAMENI CARE SA FIE DISPUSI A PLATI PRETUL PASIUNII PENTRU EL. PRIVIREA LUI CAUTA PE ACEI CARE AU CA TINTA IN VIATA DEDICAREA PENTRU EL! SCOPUL LUI ESTE SA II INTAREASCA PE ACESTI OAMENI!
VREI SA FII UNUL DINTRE ACESTI OAMENI? Eu vreau sa fiu! Doamne, te rog AJUTA-MA! APRINDE INIMA MEA SA FIE CA O TORTA VIE PENTRU TINE!
2 Cronici 16:9 Caci Domnul Isi are privirea raspandita pe întreg pământul ca să-i întărească pe cei a căror inimă este devotată Lui.
D. L . Moody, a avut acest Motto al vietii lui: „Lumea nu a vazut inca ce poate sa faca Dumnezeu cu, prin, si intr- un om care este pe deplin si in intregime consacrat Lui”

10922863_555071181262037_2806893404922678017_n

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: