Caut un om…

Ezechiel 22: 30 Caut printre ei un om care să înalţe un zid, şi să stea în mijlocul spărturii înaintea Mea.
ESTE PREA MULTA APATIE,ADICA INDIFERENTA SI LIPSA DE PASIUNE- IN POPORUL LUI DUMNEZEU! NU NE PUTEM PERMITE SA ASTEPTAM O EVOLUTIE SPIRITUALA. Evolutia lasa lucrurile sa se dezvolte de la sine si procesul este indelungat. AVEM NEVOIE DE O REVOLUTIE SPIRITUALA prin care noi- fie cei de varsta a doua, fie cei tineri sau cei batrani sa nu mai fim INDIFERENTI, LENESI, IGNORANTI FATA DE O MANTUIRE ATAT DE MARE, multumiti cu putin din Dumnezeu cand avem asa BOGATA MOSTENIRE IN HRISTOS, iar lumea- unii din familiile noastre – se indreapta spre iad!!!
David Wilkerson, in cartea sa – ” Viziunea Apocaliptica” – a facut o afirmatie coplesitoare: ” Cel mai mare pacat impotriva lui Dumnezeu nu este sa abuzezi de trup, sa te lasi in voia poftelor trupesti, sau chiar sa hulesti Numele Lui. Acum – cel mai mare pacat impotriva lui Dumnezeu este sa il ignori intr- o vreme si o epoca in care chemarea Lui este atat de clara! ”
DUMNEZEU CAUTA OAMENI CARE SA FIE DISPUSI A PLATI PRETUL PASIUNII PENTRU EL. PRIVIREA LUI CAUTA PE ACEI CARE AU CA TINTA IN VIATA DEDICAREA PENTRU EL! SCOPUL LUI ESTE SA II INTAREASCA PE ACESTI OAMENI!
VREI SA FII UNUL DINTRE ACESTI OAMENI? Eu vreau sa fiu! Doamne, te rog AJUTA-MA! APRINDE INIMA MEA SA FIE CA O TORTA VIE PENTRU TINE!
2 Cronici 16:9 Caci Domnul Isi are privirea raspandita pe întreg pământul ca să-i întărească pe cei a căror inimă este devotată Lui.
D. L . Moody, a avut acest Motto al vietii lui: „Lumea nu a vazut inca ce poate sa faca Dumnezeu cu, prin, si intr- un om care este pe deplin si in intregime consacrat Lui”

10922863_555071181262037_2806893404922678017_n

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s