Rugaciuni speciale pentru copiii nostri- SAMBATA ,17 IANUARIE

Rugaciuni speciale pentru copiii nostri. Mame, tati, bunici si toti care ne-am unit impreuna pentru viata copiilor si a nepotilor nostri – declaram prin aceasta ca intram intr-un parteneriat total cu Dumnezeu si El  ne da protectie, discernamant si putere supranaturala in acest razboi spiritual.

Dumnezeu are un plan special pentru copiii nostri, dar suntem constienti  ca si Satan are un plan pentru ei. Ne ridicam impotriva oricaror mijloace pe care Satan va incerca sa le foloseasca pentru a distruge planul lui Dumnezeu pentru copiii nostri: razvratire, necinstirea parintilor, ocultism, minciuna, anturaje gresite, accidente, depresie, frica, orice sentimente care i-ar putea devasta, boala, alcool, sex, droguri, alte vicii. Proclamarea ta si a mea in domeniu spiritual rupe jugul si cel rau v a fi infrant, pentru ca biruinta este a noastra a copiilor Lui!Slava Lui, ca prin El noi suntem mai mult decat biruitoare. Sa cerem strategia Tatalui si atunci vom opera corect:  2 Corinteni 2: 11: Să nu lăsăm pe Satan să aibă un câştig de la noi căci nu suntem în neştiinţă de planurile lui; Matei 16: 19 Îţi voi da cheile Împărăţiei cerurilor, şi orice vei lega pe pământ va fi legat în ceruri, şi orice vei dezlega pe pământ , va fi dezlegat în ceruri ( Matei 16:19)

Copiii sa fie crescuti in frica si temere de Domnul invatati fiind din Cuvant: legile si poruncile Tatalui, importanta cinstirii si ascultarii de parinti. Aceasta le v-a aduce protectie, fericire si viata lunga.

Ne rugăm pentru eliberarea planului special al lui Dumnezeu in toate domeniile vietii lor: in familie sa se simta iubiti, sa fie cap si nu coada la scoala, lucrul mainilor lor sa fie binecuvantat,  sa aiba prieteni dupa inima lui Dumnezeu si modele demne de urmat, sa identifice darurile puse in ei de Dumnezeu.

Ne rugam pentru institutiile unde invata sau lucreaza, pentru profesori, pentru liderii religioşi care ii indruma.

 Proclamăm peste copiii nostri, că sunt o generatie asemenea lui Iosua care au mers in progres fata de generatia condusa de Moise, ajungand astfel  in posesia tarii promise; o generatie  asemenea lui David care „ a slujit pentru indeplinirea scopului lui Dumnezeu pentru generatia lui” ( Faptele Apostolilor 13: 36), o generatie asemnea lui Samuel care in urma rugaciunilor mamei lui- Ana,  a devenit  „un facator de istorie,”  cu un impact special in natiunea  lui si in generatiile care au venit dupa el;  o generatie dedicata  asemenea lui Ioan Botezatorul  care a pregatit calea Domnului  AMIN!

Isaia 54: 13: Toţi copii tăi vor fi  ucenici ai Domnului şi mare va fi propăşirea fiilor tăi

 Ier.31:16  Asa vorbeste Domnul: „Opreste-ti plansul, opreste-ti lacrimile din ochi; caci truda iti va fi rasplatita, zice Domnul; ei se vor intoarce iarasi din tara vrajmasului.  

 

Psalmul 103:17,18: Dar bunătatea Domnului ţine în veci pentru cei ce se tem de El, şi îndurarea Lui pentru copiii copiilor lor, pentru cei ce păzesc legământul Lui, şi îşi aduc aminte de poruncile Lui, ca să le împlinească

 

SA NE RUGAM SPECIAL PENTRU CEI NEMANTUITI DIN CASELE NOASTRE , PENTRU REVENDICAREA BENEFICIILOR NOASTRE PRIVIND FAMILIA NOASTRA, SOTII, COPII NEMANTUIT

Dar cu tine fac un legãmânt; sã intri în corabie tu şi fiii tãi, nevastã-ta, şi nevestele fiilor tãi împreunã cu tine.(Geneza 6:18). Când Dumnezeu face legãmânt cu Noe, El include în acest legãmânt întreaga lui familie. Cãci  bãrbatul  necredincios  este  sfinţit prin  nevasta credincioasã şi  nevasta  necredincioasã  este  sfinţitã prin fratele;  altmintrelea copiii voştri  ar  fi  necuraţi, pe  când acum sunt sfinţi. (1 Corinteni 7:14)

10570292_554773607958461_6186593486686516480_n

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s