DESTINUL COPIILOR NOSTRII SI CUVANTUL LUI DUMNEZEU SEMANAT IN VIATA LOR

Ieri, parca – fetele mele erau fetite… Acum – cea mare e femeie casatorita, iar cea mica… urmeaza… Au trecut anii ca un vis, nu se vor mai intoarce, insa cuvintele de binecuvantare ale inimii de mama si rugaciunile ei adresate INIMII tatalui ceresc – au avut forta de a transforma in realitate visul lui Dumnezeu pentru ele. Cand fetele erau mici, impreuna cu sotul meu – am intrebat pe Domnul – ce personaje biblice sa luam ca referinta pentru destinul copiilor nostrii. Dumnezeu ne – a vorbit despre Ruth – ca sa luam ca referinta pentru viata ei – personajul biblic -Daniel, iar pentru Rebeca – pe Iosif. Ruth a terminat Facultatea de Litere si are o ungere speciala in darul invataturii; slujeste, impreuna cu sotul ei ca invatatoare la copii si tineri, editeaza carti si in curand va scrie carti. Rebeca – este ca Iosif – cu un dar foarte dezvoltat al administrarii. Studiaza business si management in Londra, avand viziunea si focul nestins de a se intoarce in Romania cu provizii, de a fi parte a solutiei lui Dumnezeu pentru natiunea ei, precum Iosif.
„Ce vezi, Ieremio?“ l-a întrebat Dumnezeu pe proorocul Sãu dupã ce i-a spus: „Iatã pun cuvintele Mele în gura ta.“ „Vãd un vegheator“ a rãspuns Ieremia. Şi Domnul i-a zis: „Bine ai vãzut cãci Eu veghez asupra Cuvântului meu, ca sã-l împlinesc.“ (Ieremia 1:12)
În Vechiul Testament, pãrinţii care puneau mâinile peste copiii lor, transmiteau binecuvântarea peste ei, dar şi peste generaţiile urmãtoare. Putem face la fel semãnând peste copiii noştri Cuvântul viu al lui Dumnezeu. El va aduce rod dacã îl vom mãrturisi (proclama) peste ei declarând cã voia lui Dumnezeu va triumfa în viaţa lor. AMIN!

11593_555663784536110_6128295297677447960_n

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: