ESTE O ZI DEDICATA SPECIAL MIJLOCIRII PENTRU CEI DRAGI AI NOSTRII CARE AU NEVOIE DE MANTUIRE- DUMINICA, 18 IANUARIE

DUMINICA, 18 IANUARIE – ESTE O ZI DEDICATA SPECIAL MIJLOCIRII PENTRU CEI DRAGI AI NOSTRII CARE AU NEVOIE DE MANTUIRE.
SA NE RUGAM SPECIAL PENTRU CEI NEMANTUITI DIN CASELE NOASTRE , PENTRU REVENDICAREA BENEFICIILOR NOASTRE PRIVIND FAMILIA NOASTRA, SOTII, COPII NEMANTUITI, RUDENIILE, PRIETENII, COLEGII DE SERVICIU, VECINII etc.
SA NE RUGAM SI SA CEREM:
TREAPTA – 1 SA CREADA Fapte 16: 31 …Crede in Domnul Isus si vei fii mantuit tu si casa ta.
TREAPTA 2 – USA PENTRU CUVANT SA FIE DESCHISA CA SA PLANTAM CUVANTUL IN INIMILE LOR Coloseni: 4: 3 Rugati-va totodata si pentru noi, ca Dumnezeu sa ne deschida o usa pentru Cuvant, ca sa putem vesti taina lui Hristos…

TREAPTA 3 – SA NE RUGAM CA DUMNEZEU SA LE DEA FOAME SI SETE DUPA NEPRIHANIRE
Matei 5:6 Ferice de cei flamanzi si insetati dupa neprihanire, caci ei vor fi saturati!

TREAPTA 4 – SA FIE ATRASI DE DUMNEZEU
IOAN 6 44. Nimeni nu poate veni la Mine, daca nu-l atrage Tatal, care M-a trimis; si Eu il voi invia in ziua de apoi.

TREAPTA 5 – SA FIE ATASATI PRIN LEGAMANT Psalmul 37: 4,5 Domnul sa-ti fie desfatarea, si El iti va da tot ce-ti doreste inima. Incredinteaza-ti soarta in mana Domnului, increde-te in El, si El va lucra.

INCURAJARE SPECIALA PENTRU SOTIILE CARE MIJLOCESC PENTRU SOTII LOR SAU COPII NEMANTUITI:
Când Dumnezeu face legãmânt cu Noe, El include în acest legãmânt întreaga lui familie.

Dar cu tine fac un legãmânt; sã intri în corabie tu şi fiii tãi, nevastã-ta, şi nevestele fiilor tãi împreunã cu tine.(Geneza 6:18).
Cãci bãrbatul necredincios este sfinţit prin nevasta credincioasã şi nevasta necredincioasã este sfinţitã prin fratele; altmintrelea copiii voştri ar fi necuraţi, pe când acum sunt sfinţi. (1 Corinteni 7:14)

Dacã sunt persoane care se simt vinovate ca nu au facut tot ce trebuia pânã acum pentru cei nemantuiti, pentru copii lor sau alte rude şi cã procesul restaurãrii va fi deosebit de dificil, citeste Geneza 16 şi 17.
Din pricina Sarei, viziunea pe care Dumnezeu a transmis-o pentru familia lui Avraam, pare a fi pierdutã. Gândeşte-te ce era în inima Sarei când vedea toatã încurcãtura şi problemele create din pricina necredinţei (pentru a duce la bun sfârşit planul lui Dumnezeu pentru familia ei). Însã, chiar în aceastã situaţie criticã, Dumnezeu înnoieşte legãmântul cu Avraam. Nu pentru cã au meritat el, ci pentru cã Dumnezeu este credincios.
Voi pune legãmântul Meu între mine şi tine şi sãmânţa ta dupã tine din neam în neam; acesta va fi un legãmânt veşnic, în puterea cãruia Eu voi fi Dumnezeul tãu şi al seminţei tale dupã tine. Ţie, şi seminţei tale dupã tine , îti voi da ţara în care locuieşti acum ca strãin, şi anume îţi voi da toatã ţara Canaanului în stãpânire veşnicã: şi Eu voi fi Dumnezeul lor. (Geneza 17:7, 8)
Dacã suntem necredincioşi, totuşi, El rãmâne credincios, cãci nu se poate tãgãdui singur. (2 Timotei 2:13)

SA NE RUGAM CA DUMNEZEU SA RIDICE LUCRATORI ECHIPATI CARE SA CONDUCA LUMEA LA DUMNEZEU. FIECARE EVANGHELIST SI FIECARE CREDINCIOS SA CEARA O DRAGOSTE MAI MARE SI O UNGERE MAI MARE, ADEVARATA PASIUNE PENTRU OAMENI, PENTRU CEI NEMANTUITI.
Mare este secerisul, dar putini sunt lucratorii! Rugati, dar, pe Domnul secerisului sa scoata lucratori la secerisul Sau. (Luc.10:2)

SA NE RUGAM CA EVANGHELIA SA FIE INSOTITA DE SEMNE SI MINUNI PENTRU CA OAMENII SA VADA PUTEREA LUI DUMNEZEU SI ASTFEL SA IA AMINTE LA CUVANTUL PE CARE IL VESTIM
Noroadele luau aminte cu un gand la cele spuse de Filip, cand au auzit si au vazut semnele pe care le facea. (Fapt.8:6)

1939605_756898801053806_525475444916797822_n

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s