RECOMAND CU MULTA INCREDERE SERIA DE CURSURI ALFA

PENTRU LUCRAEA DE EVANGHELIZARE PRINTRE FEMEI – RECOMAND CU MULTA INCREDERE SERIA DE CURSURI ALFA INSOTITE DE DVD- URI.
http://www.ecrestin.ro/index.php
Acest curs in 15 lectii, avandu- l ca mentor pe Nyk Gumbel -a fost unul dintre metodele cele mai eficiente de evanghelizare printre femei pe care l- am probat. Mai multi ani la rand am inceput cursul cu vreo 15 doamne, iar la sfarsitul cursului – in fiecare an – cel putin jumatate din aceste femei si- au predat viata lui Dumnezeu. Unele dintre ele – sunt acum cele mai de incredere colaboratoare ale mele. Nu este suficient doar vizionarea si parcurgerea cursului. Este nevoie de vizite, relatii de prietenie, disponiblilitate pentru a raspunde nevoilor emotionale, spirituale, chiar materiale cu care femeile se confrunta si Dumnezeu este credincios binecuvantand samanta Cuvantului in inimile femeilor- pentru ca sa aduca rod!
Descoperă sensul vieții! În cincisprezece lecții video Nicky Gumbel caută să răspundă la câteva întrebări cheie, arătând calea spre un creștinism autentic, plăcut și relevant pentru lumea de astăzi.
Care este scopul vieții?
Ce se întâmplă când murim?
Este iertarea posibilă?
Cine este Isus Hristos?
Cât este El de relevant pentru viața noastră de astăzi?
În zilele noastre se poate observa un nou interes pentru credința creștină și în mod deosebit pentru persoana lui Isus. Creștinii vor fi întotdeauna fascinați de Întemeietorul credinței lor și de Domnul vieții lor. În prezent însă se poate observa o reînviere a acestui interes printre cei care de obicei nu frecventează biserica. Mulți pun întrebări despre Isus. A fost El un simplu om, sau este El Fiul lui Dumnezeu? Dacă este, care sunt implicațiile acestui adevăr în viața noastră?
Cursul Alfa este destinat în special celor care nu frecventează biserica, celor care doresc să cunoască mai multe despre creștinism și celor care s-au întors de curând la credința în Isus Cristos.

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: