Fa-ma SA AUD DIS DE DIMINEATA bunatatea Ta…

Psalmul 143:6-8 Imi intind mainile spre Tine; imi suspina sufletul dupa Tine ca un pamant uscat. Fa-ma SA AUD DIS DE DIMINEATA bunatatea Ta, caci ma incred in Tine. Arata-mi calea pe care trebuie sa umblu, caci la Tine imi inalt suflet ul.
Fii gata DIS DE DIMINEATA si suie-te de DIMINEATA pe MUNTELE SINAI si sa stai acolo inaintea Mea, pe VARFUL MUNTELUI. (Exod.34:2)
Moise a taiat doua table de piatra ca si cele dintai; s-a sculat DIS DE DIMINEATA si s-a suit pe MUNTELE SINAI, dupa cum ii poruncise Domnul; si a luat in mana cele doua table de piatra. Domnul S-a coborat intr-un nor, a stat acolo langa el si a rostit Numele Domnului.( Exod 34:4-5)
Focul sa arda pe altar si sa nu se stinga deloc: IN FIECARE DIMINEATA, preotul sa aprinda lemne pe altar, sa aseze arderea de tot pe ele si sa arda deasupra grasimea jertfelor de multumire. (Lev.6:12)
Matei 14:22-36 Dupa ce a dat drumul noroadelor, ISUS S- A SUIT PE MUNTE SA SE ROAGE, singur la o parte. Se innoptase, si El era singur acolo. In timpul acesta, corabia era invaluita de valuri in mijlocul marii; caci vantul era impotriva.Cand se ingana ziua cu noaptea, DIS DE DIMINEATA- Isus a venit la ei, umbland pe mare.Cand L-au vazut ucenicii umbland pe mare, s-au inspaimantat si au zis: „Este o naluca!” Si, de frica, au tipat. Isus le-a zis indata: „Indrazniti, Eu sunt; nu va temeti!” Doamne”, I-a raspuns Petru, „daca esti Tu, porunceste-mi sa vin la Tine pe ape.”
„Vino!”, i-a zis Isus. Petru s-a coborat din corabie si a inceput sa umble pe ape ca sa mearga la Isus.Dar, cand a vazut ca vantul era tare, s-a temut; si, fiindca incepea sa se afunde, a strigat: „Doamne, scapa-ma!” Indata, Isus a intins mana, l-a apucat si i-a zis: „Putin credinciosule, pentru ce te-ai indoit?” Si dupa ce au intrat in corabie, a stat vantul.
Cei ce erau in corabie au venit de s-au inchinat inaintea lui Isus si I-au zis: „Cu adevarat, Tu esti Fiul lui Dumnezeu!” Dupa ce au trecut marea, au venit in tinutul Ghenezaretului.
Oamenii din locul acela, care cunosteau pe Isus, au trimis sa dea de stire in toate imprejurimile si au adus la El pe toti bolnavii. Bolnavii Il rugau sa le dea voie numai sa se atinga de poala hainei Lui. Si toti cati s-au atins s-au vindecat.

10928177_557383757697446_6429907252349603151_n

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s