Zi de rugaciune speciala PENTRU FEMEILE CU NEVOI DEOSEBITE DE SLUJIRE – JOI, 22 IANUARIE

FETE, FEMEI, SOTII SI MAME IMPREUNA CU FAMILIILE NOASTRE IN 21 DE ZILE DE POST SI RUGACIUNE. Pana aici Domnul ne- a ajutat! Il laudam caci de la El vine si vointa si infaptuirea!
Urmeaza 3 zile dedicate postului si rugaciunii pentru eliberarea planului lui Dumnezeu privind rolul femeilor in Biserica si dezvoltarea slujirii lor conform darurilor spirituale.
JOI – 22 IANUARIE – Zi de rugaciune speciala PENTRU FEMEILE CU NEVOI DEOSEBITE DE SLUJIRE
PENTRU FEMEILE A CAROR SOTI SUNT NEMANTUITI.Dumnezeu sa le elibereze de orice amaraciune, sa le vindece ranile, sa le intareasca in duhul lor in omul din launtru in situatiile grele cu care se confrunta, sa isi poata iubi partenerul de viata cu dragostea lui Dumnezeu si sa fie constiente ca lupta nu se da impotriva carnii si a sangelui ci impotriva duhurilor rautatii. Sa ne rugam sa fie intotdeauna echipate cu armatura din Efeseni 6: 11- 18 pentru a putea tine piept impotriva uneltirilor celui rau. Sa fie inconjurate de femei care sa simta in rugaciune cu ele, care sa le inteleaga, sa nu le judece cand trec prin situatii limita si sa le dea sfaturi inspirate de Duhul lui Dumnezeu. Când Dumnezeu face legământ cu noi, include în acest legământ întreaga familie: Genesa 6:18 şi 1Corinteni 7:14 „Căci bărbatul necredincios este sfinţit prin nevasta credincioasă şi nevasta necredincioasă este sfinţită prin sotul credincios; altfel, copiii ar fi necuraţi, pe când acum sunt sfinţi.” Ne rugam special pentru aceste scumpe femei sa poata sta in spartura pentru sotii lor, sa îi dea Domnului, si sa vorbeasca peste ei ceea ce vor sa aiba, bazate fiind pe promisiunile lui Dumnezeu nu pe ceea ce vad cu acesti ochi de carne, ci ceea ce doresc sa aiba.
Având in vedere beneficiile pe care le avem in cadrul legamantului cu Dumnezeu, invoite sa cucerim impreuna mostenirea noastra de drept, punem acest cuvant al Domnului peste sotii necrestini: Ezechiel 11: 19-20 Le voi da o altă inimă, şi voi pune un duh nou în voi. Voi lua din trupul lor inima de piatră, şi le voi da o inimă de carne, ca să urmeze poruncile Mele; şi ei vor fi poporul Meu, iar eu voi fi Dumnezeul lor;
PENTRU INTARIREA CREDINTEI MAMELOR CARE MIJLOCESC PENTRU COPIII LOR CE NU SUNT MANTUITI:.
Ieremia 31:16.17 Aşa vorbeşte Domnul: ,,Opreşte-ţi plânsul, opreşte-ţi lacramile din ochi; căci truda îţi va fi răsplătită, zice Domnul; ei se vor întoarce iarăşi din ţara vrăjmaşului. Este nadejde pentru urmasii tai, zice Domnul; copiii tai se vor intoarce in tinutul lor!
Proverbe 11: 2:…dar sămânţa celor neprihăniţi va fi eliberata
SA NE RUGAM PENTRU FEMEILE VADUVE, DIVORTATE, PENTRU FETELE TRECUTE DE O ANUMITA VARSTA, PENTRU FEMEILE CASATORITE CARE NU AU COPII. Sa nu oboseasca in a se bizui pe credinciosia lui Dumnezeu privind scopul Lui special pentru vietile lor, asemenea Sarei care impotriva oricaror imprejurari omenesti „ a crezut in credincioşia Celui ce ii fagaduise.” De aceea, dintr-un singur om, şi încă un om aproape mort, s-a născut o sămânţă în mare număr, ca stelele cerului, ca nisipul de pe malul mării, care nu se poate număra.” ( Evrei 11: 11,12). Pentru aceste femei speciale ne rugam, sa-L caute mai mult pe El si toate celelalte lucruri de care au nevoie li se vor da pe deasupra.
SA NE RUGAM PENTRU FETELE NECASATORITE CARE ASTEAPTA UN RASPUNS DIN PARTEA LUI DUMNEZEU PENTRU PARTENERUL DE VIATA
PENTRU FETE, FEMEI CU DEFICIENTA FIZICA, PENTRU FEMEI CU BOLI CRONICE, FEMEI BATRANE CARE STAU LA PAT
Psalmul 84: 5- 7 Ferice de cei ce-şi pun tăria în Tine, în a căror inimă locuieşte încrederea. Când străbat aceştia Valea Plângerii, o prefac într-un loc plin de izvoare, şi ploaia timpurie o acopere cu binecuvântări. Ei merg din putere în putere, şi se înfăţişează înaintea lui Dumnezeu în Sion.
Isaia 40: 31 …dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga, si nu obosesc; umbla, si nu ostenesc. (Isa.40:31)
Matei 8:14-17 Isus S-a dus apoi in casa lui Petru si a vazut pe soacra acestuia zacand in pat, prinsa de friguri. S-a atins de mana ei, si au lasat-o frigurile; apoi ea s-a sculat si a inceput sa-I slujeasca.. Seara, au adus la Isus pe multi indraciti. El, prin cuvantul Lui, a scos din ei duhurile necurate si a tamaduit pe toti bolnavii, ca sa se implineasca ce fusese vestit prin proorocul Isaia, care zice: „El a luat asupra Lui neputintele noastre si a purtat bolile noastre.”

Să ne rugăm special pentru aceste situatii ca poporul lui Dumnezeu să fie mai sensibil la aceste nevoi si sa intelegem cat de important este sa sprijinim si ajutam practic astfel de persoane.
SA NE RUGAM PENTRU FEMEILE CARE SE CONFRUNTA CU CRIZE SPIRITUALE SI EMOTIONALE: LIPSA VALORII, DEPRESIE, FRICA, SINGURATATE, FEMEI CARE AU FOST SAU SUNT ABUZATE EMOTIONAL, SEXUAL SAU PRIN VIOLENTA FIZICA: Isaia 61:1, 7,,Duhul Domnului Dumnezeu este peste Mine, căci Domnul M-a uns să aduc veşti bune celor nenorociţi: EL M-a trimes să vindec pe cei cu inima zdrobită, să vestesc robilor slobozenia şi prinşilor de război izbăvirea,… În locul ocării voastre, veţi avea îndoită cinste;in locul rusinii, se vor veseli de partea lor, caci vor stapani indoit in tara lor, si vor avea o bucurie vesnica.”
Unite în rugăciune, in Numele lui Isus Hristos, Nume mai presus de orice Nume – ne ridicăm împotriva oricăror forme de legaturi spirituale si emotionale nedumnezeiesti!
Ne rugam ca Dumnezeu să elibereze in statul roman legi care sa ocroteasca femeile care se confrunta cu violenta domestica!
Ne rugam special ca in acest an, Dumnezeu sa materializeze promisiunile speciale de mangaiere, eliberare si restaurare pe care le-a facut de ani de zile multora dintre aceste femei. Vom multumi lui Dumnezeu pentru aceasta!
SCHIMBUL DIVIN DE LA CRUCE
ISUS A FOST PEDEPSIT CA NOI SA PUTEM FII IERTATI
ISUS A FOST RANIT CA NOI SA PUTEM FI VINDECATI
Isaia 53:4,5
ISUS A FOST FACUT PACAT CU PACATOSENIA NOASTRA CA NOI SA FIM FACUTI NEPRIHANITI CU NEPRIHANIREA LUI 2 Corinteni 5:21
ISUS A MURIT DE MOARTEA NOASTRA PENTRU CA NOI SA PUTEM PRIMI VIATA LUI Romani 6:23
ISUS A DEVENIT SARAC EXPERIMENTAND SARACIA NOASTRA PENTRU CA NOI SA NE IMBOGATIM CU BOGATIILE LUI 2 Corinteni 8:9
ISUS A PURTAT RUSINEA NOASTRA CA NOI SA PUTEM IMPARTASI SLAVA LUI
ISUS A INDURAT RESPINGEREA NOASTRA PENTRU CA NOI SA FIM ACCEPTATI DREPT COPII AI LUI DUMNEZEU Matei 27: 46 ; Isaia 54: 6-10
ISUS A DEVENIT BLESTEM PENTRU CA NOI SA PUTEM PRIMI BINECUVANTAREA Galateni 3:13-14
INDEMN: IN ACEASTA ZI SA CAUTAM SA SLUJIM ASTFEL DE FEMEI CARE AU NEVOIE DE ATENTIA SI DRAGOSTEA NOASTRA. DOAMNE, AJUTA-NE!
VINERI, 23 IANUARIE
Rugaciune si post pentru eliberarea planului lui Dumnezeu privind lucrarea cu femei din orasul nostru si din tara noastra.
SA NE RUGAM CA FEMEILE SA ISI INTELEAGA ROLUL DE INCURAJATOARE SI MAME SPIRITUALE . SA FIM ECHIPATE PENTRU SLUJIREA DE AJUTORARE SI INCURAJARE IN FAMILIE, IN BISERICA SI IN RELATIILE CU ALTE FEMEI
“Multe îndemnuri biblice despre încurajare se aplicã tuturor credincioşilor. Cu toate acestea, se pare totuşi cã femeile au fost proiectate şi echipate în mod unic pentru lucrarea de ajutorare/încurajare. Instinctele de hrãnire şi îngrijire ale femeilor şi tiparul de ajutor potrivit dau o putere care fac ca lucrarea sã fie mai uşoarã şi mai naturalã…. Femeia înţeleaptã va avea o influenţã edificatoare în relaţiile ei. Şi aceastã influenţã trece dincolo de cãmin, în fiecare domeniu al vieţii ei în care are ocazia sã influenţeze atmosfera. O bisericã în care existã combinaţia dintre învãţãtura sãnãtoasã de la amvon şi efortul unit pentru încurajare din bãnci, va fi o dinamitã! Şi eu personal cred cã femeile sunt cele care aduc încurajare într-o bisericã.“( Susan Hunt autoarea cãrţii “Vocaţia de mamã spiritualã”)

SA NE RUGAM SPECIAL CA FEMEILE SA FIE ELIBERATE DE ORICE DUH DE BARFA SI JUDECATA. LIMBA LOR SA FIE UN POTENTIAL DE BINECUVANTARE A BISERICII, A PASTORILOR SI LUCRATORILOR. LUCRU ESENTIAL PENTRU PROGRESUL BISERICII LUI DUMNEZEU
„Un cuvânt spune Domnul şi femeile aducãtoare de veşti bune sunt o mare oştire“ (Psalmul 68:11). Trãim într-o ţarã, într-o lume în care suntem bombardaţi de atâtea veşti rele şi în care oamenii se luptã cu mii de probleme. De aceea, Dumnezeu a proiectat în biserici acest potenţial al celor ce pot aduce veşti bune şi încurajare. Precum în familii, pentru dezvoltarea armonioasã a membrilor ei este nevoie de cuvinte de apreciere, de binecuvântare şi încurajare, tot astfel şi în familia lui Dumnezeu e nevoie de asemenea vorbe care aduc viaţã, putere, schimbã destine
Cum ar fi bisericile dacã femeile în loc sã se uite în stânga şi în dreapta cu imboldul de a judeca, ar gândi în felul urmãtor: «Pe cine, vrei Tu, Doamne sã încurajez astãzi? Cui vrei Tu sã-i adresez un gând, o privire de binecuvântare, un cuvânt de apreciere?» Cum ar fi vieţile noastre, familiile dacã am înţelege cã binecuvântarea este calea spre a primi binecuvântarea?

SA NE RUGAM PENTRU GRUPE DE STUDIU BIBLIC, RUGACIUNE SI PARTASIE CRESTINA INTRE FEMEI. ACESTA ESTE ANTITODUL IMPOTRIVA BARFEI SI A LUCURILOR DE NIMIC CU CARE S-AR PUTEA INDELETNICI O FEMEIE
De ce sunt importante celulele mici de părtăşie?
1.Dumnezeu ne-a conceput viaţa pentru a fi împărtăşită. Nu poţi experimenta părtăşia adevărată într-o adunare mare – doar într-un grup are loc comuniunea reală.(Isus şi-a ales 12 ucenici)
3.Doar în părtăşia reală, oamenii pot fi cinstiţi cu privire la cine sunt şi ceea ce se întâmplă în vieţile lor.
4.În părtăşia reală oamenii pot experimenta arta de a da şi de a primi.
5.Doar în cadrul unui grup restrâns se poate experimenta compasiunea, înţelegerea celorlalţi, rugăciunea unii pentru alţii, mila, dragostea, dărnicia etc.
6.Firea noastră se opune aplicării Cuvântului lui Dumnezeu, pentru biruinţă sunt absolut necesare discuţiile aplicative cu alţi oameni.
7.Învăţăm de la alţii adevăruri pe care nu le-am putea învăţa singuri oricât ne-am fi străduit. Intelegem ca si altii se confrunta cu situatii de viata asemanatoare cu ale noastre.
8.Dacă celulele sunt sănătoase, şi Trupul lui Hristos, biserica locală va fi sănătoasă.
9.GRUPELE DE PARTASIE CRESTINA SUNT RECUNOSCUTE DE CATRE PSIHOLOGII CRESTINI CA FIIND UNA DINTRE MODALITATILE PRINCIPALE IMPOTRIVA SINGURATATII SI A COMPLEXELOR DE INFERIORITATE, A LIPSEI DORINTEI DE A SLUJI CU CARE SE CONFRUNTA FEMEILE.
Numai în cadrul koinoniei (pãrtãşiei autentice), pe fondul Cuvântului lui Dumnezeu care este Adevãrul, între femei se poate realiza adevãrata comunicare. Comunicarea pe fondul Adevãrului va face sã cadã ,,mãştile“ şi noi vom înţelege prin experienţele sincer împãrtãşite cã, de fapt, orice femeie pe care am fost predispuse s-o judecãm este, asemeni nouã—o operã încã neterminatã în mâna lui Dumnezeu. Numai în ambianţa pãrtãşiei putem descoperi acel rhema, acea cale a binecuvântãrii pentru familia noastrã şi familia lui Dumnezeu, pe care singure, oricât ne-am strãdui, nu am putea-o descoperi. Timpul de calitate petrecut împreunã cu alte femei creeazã cadrul de funcţionare al principului din Tit 2:3-5 în care femeile învaţã pe alte femei
Tit 2:3-5 Spune ca femeile in varsta trebuie sa aiba o purtare cuviincioasa, sa nu fie nici clevetitoare, nici dedate la vin; sa invete pe altii ce este bine,ca sa invete pe femeile mai tinere sa-si iubeasca barbatii si copiii; sa fie cumpatate, cu viata curata, sa-si vada de treburile casei, sa fie bune, supuse barbatilor lor, pentru ca sa nu se vorbeasca de rau Cuvantul lui Dumnezeu.
NE RUGAM SPECIAL PENTRU TOATE FEMEILE CU EXPERIENTA SA DEVINA MAME SPIRITUALE. SA IL LAUDAM PE DUMNEZEU CA NE-A CREAT EVA – GRANDIOASA OPERA A LUI DUMNEZEU PREDESTINATA SA ADUCA VIATA PE TOATE CAILE; SUFLETESTE, SPIRITUAL SI FIZIC
Ioan 10: 10 Hotul nu vine decat sa fure, sa junghie, sa prapadeasca. Eu am venit ca oile Mele sa aiba viata si s-o aiba din belsug.; Proverbe 14:1 a Femeia înţeleaptă îşi zideşte casa… Proverbe 31:27 Ea veghează asupra celor ce se petrec în casa ei, si nu mananca painea lenevirii.
1 Corinteni 12:18 „ Dar acum Dumnezeu a pus madularele, pe fiecare din trup asa cum a dorit EL”. Fiecare madular a fost pregătit de Dumnezeu să aibă un loc clar, o poziţie clară şi o repartizare clară. O altă versiune de traducere a versetului din Romani 12:5 spune “Fiecare îşi găseşte semnificaţia şi funcţia ca parte a Trupului Său”
O femeie care este dotată de Dumnezeu cu uşurinţa de a observa detaliile, de a fi creativă şi totodată de a putea exprima uşor ceea ce gândeşte, chiar dacă se aşează pe o ultimă bancă nu poate fi neutră la ceea ce se petrece acolo. Orice om este creat de Dumnezeu nu doar să consume ci şi pentru a dărui. O femeie este proiectată de Dumnezeu pentru a-şi folosi toată creativitatea ei, feminitatea în scopul slujirii. Numai, chiar faptul că acolo pe o bancă există un suflet de femeie, (acela poţi fi tu!) se datorează unui proiect a lui Dumnezeu. dinainte de veşnicii. Nu am cuvinte să exprim cât de importantă eşti în ochii lui Dumnezeu. Dacă nu ai fi tu acolo, ceva ar fi lipsit din Marele Plan a lui Dumnezeu. Aceea poti fii tu! Poate pentru faptul că te vezi nebăgată în seamă şi neînsemnată nici nu ţi-a trecut prin minte că în forma unică, aşa cum eşti tu, şi totodată în viziunea lui Dumnezeu cum va trebui să fii – eşti absolut esenţială pentru împlinirea în totalitate a Scopului Său Etern. Totodată acest plan nu se poate împlini decât prin raportarea ta corectă la trupul lui Hristos.
Rick Waren în cartea sa, “Viaţa condusă de scopuri”, afirmă: “Dacă nu am dragoste pentru alţii, nu am dorinţa de a sluji altora şi sunt interesat numai de nevoile mele, trebuie să mă întreb serios dacă Domnul Isus este într-adevăr în viaţa mea… Slujirea este esenţa vieţii creştine”
SA NE RUGAM CA FIECARE FEMEIE SA ISI INTELEAGA DARUL PE CARE L-A PRIMIT DE LA DUMNEZEU SI SA SLUJEASCA CU TOATA DRAGOSTEA.
In Romani 12: 6-8, sunt enumerate enumerate 7 daruri: discernământ( ochiul Turpului), slujire (mana Trupului), darul învăţăturii( mintea Trupului), darul încurajării(gura Trupulii), darul dărniciei (bratele trupului), darul administrării (umerii Trupului), darul compasiunii (inima Trupului).
Darurile motivaţionale sunt darurile pe care noi le posedăm încă de la naştere şi pe care Dumnezeu le-a dezvoltat în noi. Deoarece ele furnizează forţa motivatoare a vieţii noastre au fost numite daruri motivaţionale.
Cel mai simplu mod in care poti afla darul tau predominant motivational este acesta: bucuria este rezultatul folosirii darului tau motivational. Frustrarea este reyultatul in afara sferei acestui dar.
SA NE RUGAM DEASEMENEA SA INTELEGEM DARURILE SOTULUI SI ALE COPIILOR SI SA LUPTAM PENTRU VALORIFICAREA POTENTIALULUI PUS DE DUMNEZEU IN SOTII SI IN COPIII NOSTRI.
Dacă eşti soţie, sau mamă ai o responsabilitate cu impact veşnic să cunoşti darurile celor de lângă tine pentru dezvoltarea lor şi intrarea lor în destinul pregătit de Dumnezeu.
Învaţă pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze ( şi să se folosească de darurile sau înclinaţiile sale) şi când va îmbătrăni nu se va abate de la ea ( Proverbe 22:6) Originalul ebraic include faptul că fiecare copil are un dar – darul motivaţional şi o înclinaţie ce poate fi înfăptuită doar folosindu-şi darul motivaţional.
Citiţi despre aceste daruri, discutaţi-le şi căutaţi să identificaţi darul vostru predominant, al soţului, al copiilor, al celor din jurul vostru. Mulţumiţi apoi lui Dumnezeu pentru aceste daruri speciale şi rugaţi-vă ca Domnul să dezvolte mai mult în voi aceste daruri prin care Dumnezeu ne-a pregătit personalitatea specială şi destinul veşnic înainte de a ne naşte. Rugaţi-vă ca Domnul să responsabilizeze femeile din grupul vostru, din biserică de importanţa de a-ţi cunoaşte darul motivaţional şi de a sluji. Este posibil să avem toate cele 7 daruri motivaţionale, dar există un dar motivaţional predominant.
CEL MAI SIMPLU MOD ÎN CARE POŢI AFLA DARUL TĂU PREDOMINANT MOTIVAŢIONAL ESTE ACESTA: BUCURIA ESTE REZULTATUL FOLOSIRII DARULUI TĂU MOTIVAŢIONAL. FRUSTRAREA ESTE REZULTATUL ÎN AFARA SFEREI ACESTUI DAR.

SA NE RUGAM DEASEMNEA SA INTELEGEM CA DUMNEZEU VREA SA RIDICE TOT MAI MULTE FEMEI CARE SA SE ROAGE SI SA MIJLOCEASCA IN POPORUL LUI DUMNEZEU.
DOUA TREIMI DIN BISERICA – O CONSTITUIE FEMEILE. ACEASTA INSEAMNA CA DUMNEZEU CARE A CREAT BISERICA – A VAZUT IN APORTUL RUGACIUNILOR FEMEILOR UN POTENTIAL ENORM PENTRU ELIBERAREA PLANURILOR LUI PENTRU BISERICA DIN ROMANIA!
IN ACEASTE ZI – SA NE RUGAM PENTRU TOATE ACTIVITATILE BISERICII, PENTRU CRESTERE SPIRITUALA IN CARE SUNT IMPLICATI COPIII NOSTRII, TINERII NOSTRI SI BARBATII NOSTRI, INTALNIRILE DE STUDIU BIBLIC DIN BISERICA, GRUPE DE SCOALA DUMINICALA PENTRU COPII, INTALNIRILE ADOLESCENTILOR SI A TINERILOR, GRUPE DE STUDIU BIBLIC PENTRU BARBATI, TABERE, CONFERINTE PENTRU FAMILII ETC.
SAMBATA, 24 IANUARIE

SA NE RUGAM PENTRU UNITATEA FEMEILOR DIN BISERICA LOCALA SI DIN TOATE BISERICILE DIN ORASUL UNDE LOCUIM SI DIN TARA NOASTRA, INDIFERENT DE CONFESIUNE
Biserica este Trupul lui Hristos. Acest Trup alimentează fiecare mădular al Trupului. Mai mult – Trupul oferă protecţie fiecărui mădular. Acest lucru este important în special când este vorba de războiul spiritual. În Efeseni – cartea războiul spiritual vedem că acesta e legat de biserică nu de indivizi. Satan nu se teme de indivizi, el se teme de biserică. – „ Matei 16: 18 Pe aceasta stâncă voi zidi Biserica Mea si porţile locuinţei morţilor nu o vor învinge.” În rugăciunile personale trebuie să rezistăm prin credinţă la nivelul Trupului. Războiul spiritual este un război care antrenează toate mădularele nu este un război izolat. Un copac singur poate fi doborât uşor, dar o pădure întreagă nu poate fi doborâtă uşor. Lui Satan îi place să aleagă ca obiective ale sale pe cei care nu au nici o acoperire.
SA NE RUGAM SPECIAL PENTRU BINECUVANTAREA FIECARUI PROIECT DE CONFERINTE ALE ACESTUI AN CARE SE ADRESEAZA ECHIPARII SI CRESTERII SPIRITUALE A FEMEILOR SI FETELOR
SA NE RUGAM CA ORICE LUCRARE A FEMEILOR SA SE DESFASOARE SUB AUTORITATEA SI BINECUVANTAREA PASTORILOR SI A SOTILOR NOSTRI. AMIN!
SA NE RUGAM PENTRU FEMEILE PE CARE LE-A CHEMAT SI LE-A ECHIPAT DUMNEZEU PENTRU ACEASTA GENERATIE: SA AIBA INIMA DE LIDERE CARE SA CAUTE FATA LUI DUMNEZEU, SA ASCULTE DE CALAUZIREA DUHULUI SFANT SI SA FIE GATA DE A STA IN SPARTURA PENTRU ACEASTA GENERATIE DE FEMEI
SA NE RUGAM SPECIAL PENTRU CONFERINTA NATIONALA A FEMEILOR DIN ACEST AN DE LA MAMAIA:
– PENTRU A INTELEGE CE ESTE IN INIMA LUI DUMNEZEU PENTRU ACEST AN DE CONFERINTA
-PENTRU CA FIECARE VORBITOARE SA TRANSMITA MESAJUL SUB UNGEREA SI CALAUZIREA LUI DUMNEZEU
– PENTRU UN SUFLU NOU SI PROASPAT AL DUHULUI PENTRU ECHIPA DE LAUDA SI INCHINARE; IN TIMPUL RUGACIUNILOR CONFERINTEI SI AL RUGACIUNILOR DIN CADRUL ATELIERELOR DE RUGACIUNE SI A GRUPELOR DE PARTASIE
– PENTRU RESURSELE FINANICARE DE CARE AVEM NEVOIE
– PENTRU COORDONATORII CONFERINTEI: LIGIA SI TIBI SEMAN.
– IN FIECARE AN – NE CONFRUNTAM CU LUPTE FOARTE MARI SPIRITUALE, DE ACEEA – FACEM APEL TUTUROR CREDINCIOSILOR CARE CITESC ACESTE RANDURI SA NE PURTATI IN RUGACIUNE PENTRU A FII PROTEJATI SI A AVEA CALAUZIREA DUHULUI SFANT IN ORGANIZARE, RELATII, INVATATURA, IN ORICE DECIZIE PE CARE TREBUIE SA O LUAM.
-PENTRU RELATII BUNE DE PARTENERIAT CU HOTELURILE DE COLABORARE
Să ne rugăm pentru RESURSE FINANCIARE IN DREPTUL FIECAREI FEMEI
SA NE RUGAM PENTRU UNITATE la nivelul fiecărui grup de femei care vor veni la conferinţă; pentru UNITATE, PROTECTIE SI BINECUVANTAREA LUI DUMNEZEU PESTE LIDERELE ECHIPEI de organizare: Elena Nini, Tatiana Petric, Cornelia Maftean, Dorina Barz, Eli Patrascu, Lida Timis – din Ucraina.
Ne ridicăm în Numele lui Isus Hristos împotriva oricărui duh de mândrie, teamă, judecată, critică, egoism. Chemăm Sângelui lui Isus Hritos să curăţească orice inimă şi cuget şi prin El să fim sfinţiţi, puşi deoparte- noi şi familiile noastre aşa cum au fost israeliţii – sfinţiţi şi protejaţi de ingerul nimicitor asupra Egiptului prin sângele Mielului uns pe uşiorii casei.
NE RUGAM CA IN ZILELE DE CONFERINTA – DUHUL LUI DUMNEZEU SA VORBEASCA FIECAREI CATEGORII DE FEMEI: celor casatorite pentru nevoile lor specifice de a fii „parakaleo” – „ajutor potrivit” pentru soţii lor, celor care au ca soti doar pe Domnul – sa fie incurajate, fetelor sa li se dea viziune si directie speciala pentru viata, femeilor cu soti necrestini sa primeasca raspunsuri, eliberare si putere proaspata.
NE VOM RUGA SPECIAL – CUVANTUL SEMANAT SA FIE PRETUIT SI SA ADUCA RODIRE SI MULTIPLICARE PENTRU VIATA. Încredintam in Mana Lui Hristos inimile noastre. Lucrarea lui Hristos faţă de Biserică este aceea de a o hrăni şi de a o îngriji cu drag, deoarece Biserica este EL Însuşi: Efeseni 5: 25 – 29 Barbatilor, iubiti-va nevestele cum a iubit si Hristos Biserica si S-a dat pe Sine pentru ea, ca s-o sfinteasca, dupa ce a curatat-o prin botezul cu apa prin Cuvant, ca sa infatiseze inaintea Lui aceasta Biserica, slavita, fara pata, fara zbarcitura sau altceva de felul acesta, ci sfanta si fara prihana. Tot asa trebuie sa-si iubeasca si barbatii nevestele, ca pe trupurile lor. Cine isi iubeste nevasta se iubeste pe sine insusi. Caci nimeni nu si-a urat vreodata trupul lui, ci il hraneste, il ingrijeste cu drag, ca si Hristos Biserica; pentru ca noi suntem madulare ale trupului Lui, carne din carnea Lui si os din oasele Lui.
Cea mai înaltă revelaţie a Bisericii se găseşte în cartea Efeseni, cartea razboiului spiritual si a relatiilor de familie. El va lupta pentru noi, sotii, copii, familiile si bisericile noastre, ne va îngriji şi ne va hrăni cu drag deoarece noi toţi am ieşit din Hristos – „os din oasele Sale şi carne din carnea Sa” . Ne rugam special ca revelatia grijei Lui fata de Biserica Sa care inseamna si grija Lui personala fata de fiecare dintre noi – madulare ale Lui – sa ne copleseasca, sa ne dea curaj in lupta si sa ne schimbe inimile.
SA NE RUGAM PENTRU ECHIPA DE CONSILIERE: protectia lor, a familiilor si a tot ce are legatura cu ele, si pentru o ungere speciala cand vor sta de vorba cu fiecare femeie. Deasemenea – sa ne rugam pentru eliberarea de orice forma de frica, confuzie, mandrie sau neincredere legata de ceea ce inseamna slujba de consiliere. Ieremia nu suferea din pricina ranilor nemaipomenite ci din cauza ca exista vindecare pentru ranile lor, dar ei nu isi dadeau seama. Ieremia 8: 22: Nu este nici un leac alinator in Galaad? Nu este nici un doctor acolo? Pentru ce nu se face vindecarea fiicei poporului meu? Ne rugam ca Duhul Domnului nostru Isus Hristos, consilierul suprem sa conduca orice discutie, orice sfat si orice conexiune. Proclamam in unitate pentru aceasta conferinta: „Duhul Domnului Dumnezeu este peste Mine, caci Domnul M-a uns sa aduc vesti bune celor nenorociti: El M-a trimis sa vindec pe cei cu inima zdrobita, sa vestesc robilor slobozenia, si prinsilor de razboi, izbavirea; sa vestesc un an de indurare al Domnului si o zi de razbunare a Dumnezeului nostru; sa mangai pe toti cei intristati; sa dau celor intristati din Sion, sa le dau o cununa imparateasca in loc de cenusa, un untdelemn de bucurie in locul plansului, o haina de lauda in locul unui duh mahnit, ca sa fie numiti „terebinti ai neprihanirii”, „un sad al Domnului”, ca sa slujeasca spre slava Lui.” Ei vor zidi iarasi vechile daramaturi, vor ridica iarasi naruirile din vechime, vor innoi cetati pustiite, ramase pustii din neam in neam.”
Avem incredere ca Dumnezeu va binecuvanta si El Insusi se va ingriji de toate aceste trebuinte ale Imparatiei Lui dupa bogatia Sa in slava in Isus Hristos. AMIN!
Rugaciunile in unitate ale tuturor femeilor crestine sunt o parte a solutiei lui Dumnezeu pentru planul Lui pentru aceasta generatie. Nu suntem o victima a imprejurarilor, a societatii ci o parte a solutiei lui Dumnezeu, o lumina ce nu poate fii ascunsa, o cetate asezata pe munte pentru familiile noastre, soţii, copiii nostri, biserica, scara blocului nostru, strada unde locuim, oras si natiune.
UN CUVÂNT SPUNE DOMNUL ŞI FEMEILE ADUCĂTOARE DE VEŞTI BUNE SUNT O MARE OŞTIRE! ( Psalmul 68: 11)
1503378_557001424402346_2554286441465815835_n

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s