Puterea care lucreaza in noi si prin rugaciunile noastre este Duhul Sfant

ESTE DE O IMPORTANTA MAJORA SA INTELEGEM CA POSTUL IL SCHIMBA PE OM NU PE DUMNEZEU! Duhul Sfant fiind El Insusi Dumnezeu este omnipotent si neschimbator. Postul zdrobeste barierele din firea veche a omului, care stau in calea atotputerniciei Duhului Sfant. Odata inlaturate aceste bariere, Duhul Sfant poate sa lucreze nestingherit in toata plinatatea prin rugaciunile noastre. In Efeseni 3: 20, Pavel cauta sa explice inepuizabilul potential al rugaciunii: „Iar a Celui ce, prin puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decît cerem sau gîndim noi, a Lui să fie slava în Biserică și în Hristos Isus, din neam în neam, în vecii vecilor! Amin. (Efeseni 3:20-21 VDC)
Puterea care lucreaza in noi si prin rugaciunile noastre este Duhul Sfant. Inlaturand barierele firii vechi, postul face loc Atotputerniciei Duhului Sfant, sa lucreze nespus mai mult decat cerem sau gandim noi la implinirea promisiunilor lui Dumnezeu.
( dupa Derek Prince – „Cum sa faurim istoria prin rugaciune si post”)

10940495_759600330783653_8818487181929822913_n

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: