SA NE RUGAM PENTRU UNITATEA FEMEILOR DIN BISERICA LOCALA SI DIN TOATE BISERICILE… – SAMBATA, 24 IANUARIE

SA NE RUGAM PENTRU UNITATEA FEMEILOR DIN BISERICA LOCALA SI DIN TOATE BISERICILE DIN ORASUL UNDE LOCUIM SI DIN TARA NOASTRA, INDIFERENT DE CONFESIUNE

Biserica este Trupul lui Hristos. Acest Trup alimentează fiecare mădular al Trupului. Mai mult – Trupul oferă protecţie fiecărui mădular. Acest lucru este important în special când este vorba de războiul spiritual. În Efeseni – cartea războiul spiritual vedem că acesta e legat de biserică nu de indivizi. Satan nu se teme de indivizi, el se teme de biserică. – „ Matei 16: 18 Pe aceasta stâncă voi zidi Biserica Mea si porţile locuinţei morţilor nu o vor învinge.” În rugăciunile personale trebuie să rezistăm prin credinţă la nivelul Trupului. Războiul spiritual este un război care antrenează toate mădularele nu este un război izolat. Un copac singur poate fi doborât uşor, dar o pădure întreagă nu poate fi doborâtă uşor. Lui Satan îi place să aleagă ca obiective ale sale pe cei care nu au nici o acoperire.

SA NE RUGAM SPECIAL PENTRU BINECUVANTAREA FIECARUI PROIECT DE CONFERINTE ALE ACESTUI AN CARE SE ADRESEAZA ECHIPARII SI CRESTERII SPIRITUALE A FEMEILOR SI FETELOR

SA NE RUGAM CA ORICE LUCRARE A FEMEILOR SA SE DESFASOARE SUB AUTORITATEA SI BINECUVANTAREA PASTORILOR SI A SOTILOR NOSTRI. AMIN!

SA NE RUGAM PENTRU FEMEILE PE CARE LE-A CHEMAT SI LE-A ECHIPAT DUMNEZEU PENTRU ACEASTA GENERATIE: SA AIBA INIMA DE LIDERE CARE SA CAUTE FATA LUI DUMNEZEU, SA ASCULTE DE CALAUZIREA DUHULUI SFANT SI SA FIE GATA DE A STA IN SPARTURA PENTRU ACEASTA GENERATIE DE FEMEI

SA NE RUGAM SPECIAL PENTRU CONFERINTA NATIONALA A FEMEILOR DIN ACEST AN DE LA MAMAIA:
– PENTRU A INTELEGE CE ESTE IN INIMA LUI DUMNEZEU PENTRU ACEST AN DE CONFERINTA
-PENTRU CA FIECARE VORBITOARE SA TRANSMITA MESAJUL SUB UNGEREA SI CALAUZIREA LUI DUMNEZEU
– PENTRU UN SUFLU NOU SI PROASPAT AL DUHULUI PENTRU ECHIPA DE LAUDA SI INCHINARE; IN TIMPUL RUGACIUNILOR CONFERINTEI SI AL RUGACIUNILOR DIN CADRUL ATELIERELOR DE RUGACIUNE SI A GRUPELOR DE PARTASIE
– PENTRU RESURSELE FINANICARE DE CARE AVEM NEVOIE
– PENTRU COORDONATORII CONFERINTEI: LIGIA SI TIBI SEMAN.
– IN FIECARE AN – NE CONFRUNTAM CU LUPTE FOARTE MARI SPIRITUALE, DE ACEEA – FACEM APEL TUTUROR CREDINCIOSILOR CARE CITESC ACESTE RANDURI SA NE PURTATI IN RUGACIUNE PENTRU A FII PROTEJATI SI A AVEA CALAUZIREA DUHULUI SFANT IN ORGANIZARE, RELATII, INVATATURA, IN ORICE DECIZIE PE CARE TREBUIE SA O LUAM.
-PENTRU RELATII BUNE DE PARTENERIAT CU HOTELURILE DE COLABORARE

Să ne rugăm pentru RESURSE FINANCIARE IN DREPTUL FIECAREI FEMEI

SA NE RUGAM PENTRU UNITATE la nivelul fiecărui grup de femei care vor veni la conferinţă; pentru UNITATE, PROTECTIE SI BINECUVANTAREA LUI DUMNEZEU PESTE LIDERELE ECHIPEI de organizare: Elena Nini, Tatiana Petric, Cornelia Maftean, Dorina Barz, Eli Patrascu, Lida Timis – din Ucraina.
Ne ridicăm în Numele lui Isus Hristos împotriva oricărui duh de mândrie, teamă, judecată, critică, egoism. Chemăm Sângelui lui Isus Hritos să curăţească orice inimă şi cuget şi prin El să fim sfinţiţi, puşi deoparte- noi şi familiile noastre aşa cum au fost israeliţii – sfinţiţi şi protejaţi de ingerul nimicitor asupra Egiptului prin sângele Mielului uns pe uşiorii casei.
NE RUGAM CA IN ZILELE DE CONFERINTA – DUHUL LUI DUMNEZEU SA VORBEASCA FIECAREI CATEGORII DE FEMEI: celor casatorite pentru nevoile lor specifice de a fii „parakaleo” – „ajutor potrivit” pentru soţii lor, celor care au ca soti doar pe Domnul – sa fie incurajate, fetelor sa li se dea viziune si directie speciala pentru viata, femeilor cu soti necrestini sa primeasca raspunsuri, eliberare si putere proaspata.
NE VOM RUGA SPECIAL – CUVANTUL SEMANAT SA FIE PRETUIT SI SA ADUCA RODIRE SI MULTIPLICARE PENTRU VIATA. Încredintam in Mana Lui Hristos inimile noastre. Lucrarea lui Hristos faţă de Biserică este aceea de a o hrăni şi de a o îngriji cu drag, deoarece Biserica este EL Însuşi: Efeseni 5: 25 – 29 Barbatilor, iubiti-va nevestele cum a iubit si Hristos Biserica si S-a dat pe Sine pentru ea, ca s-o sfinteasca, dupa ce a curatat-o prin botezul cu apa prin Cuvant, ca sa infatiseze inaintea Lui aceasta Biserica, slavita, fara pata, fara zbarcitura sau altceva de felul acesta, ci sfanta si fara prihana. Tot asa trebuie sa-si iubeasca si barbatii nevestele, ca pe trupurile lor. Cine isi iubeste nevasta se iubeste pe sine insusi. Caci nimeni nu si-a urat vreodata trupul lui, ci il hraneste, il ingrijeste cu drag, ca si Hristos Biserica; pentru ca noi suntem madulare ale trupului Lui, carne din carnea Lui si os din oasele Lui.
Cea mai înaltă revelaţie a Bisericii se găseşte în cartea Efeseni, cartea razboiului spiritual si a relatiilor de familie. El va lupta pentru noi, sotii, copii, familiile si bisericile noastre, ne va îngriji şi ne va hrăni cu drag deoarece noi toţi am ieşit din Hristos – „os din oasele Sale şi carne din carnea Sa” . Ne rugam special ca revelatia grijei Lui fata de Biserica Sa care inseamna si grija Lui personala fata de fiecare dintre noi – madulare ale Lui – sa ne copleseasca, sa ne dea curaj in lupta si sa ne schimbe inimile.
SA NE RUGAM PENTRU ECHIPA DE CONSILIERE: protectia lor, a familiilor si a tot ce are legatura cu ele, si pentru o ungere speciala cand vor sta de vorba cu fiecare femeie. Deasemenea – sa ne rugam pentru eliberarea de orice forma de frica, confuzie, mandrie sau neincredere legata de ceea ce inseamna slujba de consiliere. Ieremia nu suferea din pricina ranilor nemaipomenite ci din cauza ca exista vindecare pentru ranile lor, dar ei nu isi dadeau seama. Ieremia 8: 22: Nu este nici un leac alinator in Galaad? Nu este nici un doctor acolo? Pentru ce nu se face vindecarea fiicei poporului meu? Ne rugam ca Duhul Domnului nostru Isus Hristos, consilierul suprem sa conduca orice discutie, orice sfat si orice conexiune. Proclamam in unitate pentru aceasta conferinta: „Duhul Domnului Dumnezeu este peste Mine, caci Domnul M-a uns sa aduc vesti bune celor nenorociti: El M-a trimis sa vindec pe cei cu inima zdrobita, sa vestesc robilor slobozenia, si prinsilor de razboi, izbavirea; sa vestesc un an de indurare al Domnului si o zi de razbunare a Dumnezeului nostru; sa mangai pe toti cei intristati; sa dau celor intristati din Sion, sa le dau o cununa imparateasca in loc de cenusa, un untdelemn de bucurie in locul plansului, o haina de lauda in locul unui duh mahnit, ca sa fie numiti „terebinti ai neprihanirii”, „un sad al Domnului”, ca sa slujeasca spre slava Lui.” Ei vor zidi iarasi vechile daramaturi, vor ridica iarasi naruirile din vechime, vor innoi cetati pustiite, ramase pustii din neam in neam.”
Avem incredere ca Dumnezeu va binecuvanta si El Insusi se va ingriji de toate aceste trebuinte ale Imparatiei Lui dupa bogatia Sa in slava in Isus Hristos. AMIN!
Rugaciunile in unitate ale tuturor femeilor crestine sunt o parte a solutiei lui Dumnezeu pentru planul Lui pentru aceasta generatie. Nu suntem o victima a imprejurarilor, a societatii ci o parte a solutiei lui Dumnezeu, o lumina ce nu poate fii ascunsa, o cetate asezata pe munte pentru familiile noastre, soţii, copiii nostri, biserica, scara blocului nostru, strada unde locuim, oras si natiune.

UN CUVÂNT SPUNE DOMNUL ŞI FEMEILE ADUCĂTOARE DE VEŞTI BUNE SUNT O MARE OŞTIRE! ( Psalmul 68: 11)
1503378_557001424402346_2554286441465815835_n

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s