RUGACIUNE PENTRU ROMANIA

DIRECTIILE DE RUGACIUNE PENTRU ACESTE ZILE 28 ianuarie – 1 februarie, AU FOST PUSE LA DISPOZITIA NOASTRA DE PARTENERII LUCRARII CU FEMEI DIN ROMANIA TV. ALFA OMEGA PRIN COORDONATOAREA RETELEI DE RUGACIUNE PENTRU ROMANIA – MIRELA PETAN
REŢEAUA NAŢIONALĂ DE RUGĂCIUNE PENTRU ROMÂNIA -Timisoara, România email: prayernet@ prayernet.ro CP 1141, OP 8, cod 300890 www. prayernet.ro
RUGACIUNE PENTRU ROMANIA
• Pe baza versetului 2 Cronici 7:14. si Daniel 9:5-19. Să cerem iertare Domnului pentru păcatele românilor de azi şi ale înaintaşilor noştri pentru idolatrie şi pentru sângele vărsat pe teritoriul României, pentru pacate si faradelegi care au innegrit tara. Sa cerem iertare, indurare, curatire prin sângele Domnului Isus Cristos si vindecare pentru tara noastra. Proclamam: Din El, prin El si pentru El sint toate lucrurile (Rom 11:36)- inclusiv existenta si viitorul Romaniei!
• Va reamintesc si ce Domnul a vorbit despre Romania:
• Romania va fi din nou cosul de paine al Europei – spiritual si natural;
• tara noastra „ se va marita iarasi” (Isaia 62:4)- ceea ce inseamna relatie de legamint cu Mirele ceresc, Domnul Isus Cristos, adica trezirea Romaniei. Sa nu obosim sa-I aducem aminte Domnului de tara noastra- pina nu va implini promisiunile Sale! (Is 62:6).
• Sa mijlocim pentru implinirea acestor promisiuni ale Domnului in Romania, ca intunericului spiritual de peste Romania sa fie strapuns. Să proclamăm pe Isus Cristos ca Domn si Stăpân peste România. Sa proclamam: Tata, vie Imparatia TA, faca-se voia TA precum in cer, asa si pe pamint- in ROMANIA in acest an! Să declarăm – România închinată Domnului Isus Cristos! Prea multa moarte a fost proclamata peste tara. E timpul sa ne ridicam pentru Viata in Romania! Sa proclamam pe Isus – Calea, Adevarul si Viata pentru Romania!
• Sa ne rugam pentru copiii din tara noastra, pentru protectia lor, pentru oprirea traficului de fiinte vii, a violentei, a abuzurilor in familii. Sa ne rugam pentru reintregirea familiilor- acelor cu parinti plecati in strainatate care si-au abandonat copiii. Sa ne rugam pentru copii abandonati sau orfani. Sa ne rugam pentru trezirea copiilor!
• Foame dupa Dumnezeu in inimile romanilor de toate virstele. Sa ne rugam pentru eliberare de religiozitate, sa ne rugam impotriva idolatriei, a paginismului, a superstitiilor, si ca valul care orbeste mintile romanilor sa fie nimicit (2 Cor 4:4)
• Sa ne rugam ca România să devina ce a spus Domnul: o țară de dorit de locuit – o țară în care mulți vor dori să locuiască, țara unde prezența Domnului e puternică, o țară binecuvântată. Să ne rugăm ca românii să recunoasca binecuvintarile Domnului care sint peste tara noastra, cu inimi multumitoare. Sa ne rugam pentru schimbarea mentalitatii romanilor, de la cirtire la multumire pentru ca Dumnezeu ne-a nascut romani!
• Romania sa pastreze valorile crestine in legile tarii- indiferent de presiunile care vin din afara tarii.
• Modificările Constitutiei României care se pregatesc in acest an- se alinieze dupa voia Domnului şi spre binele ţării – pentru păstrarea libertătilor fundamentale pentru cetăteni, pentru definirea corectă a statului român, pentru definirea biblică a familiei, pentru libertatea credintei crestine- în esentă si în forme de manifestare, pentru recunoasterea prin Constitutie a bazelor si valorilor crestine ale României, pentru echilibru între puterile statului. Să ne rugăm ca toate modificările să fie spre binele tării si al populatiei, pentru păstrarea unui echilibru de dreptate între puterile statului, pentru mecanisme care să asigure stabilitatea si integritatea natională si teritorială a României.
• Continuam să ne rugăm ca planul de RESTRUCTURARE administrativ- teritoriala al Romaniei sa fie facut in TIMPUL si MODUL care sa fie spre binele tarii si nu spre fragmentarea si invrajbirea ei. Sa ne rugam ca interese si planuri secrete nedumnezeiesti care sint in spatele acestor transformari sa fie descoperite si anulate.
• Pentru protecția noului președinte și a familiei lui, pentru intelepciune si pricepere in toate aspectele cu care va lucra, pentru calauzire supranaturala in decizii, pentru discernamint si putere de a sta in fata presiunilor care vin asupra lui; pentru consilieri prezidențiali integri, cu frică de Domnul.
• Pentru functionare corecta a structurilor statului- Parlament, Guvern, Presedentie si pentru decizii intelepte si corecte in aceste vremuri.
• Pentru ca procesul de curățire de corupție în structurile statului să continue cu putere și oameni noi, pentru aceste vremuri noi să fie ridicați în autoritate. Sa ne rugam pentru destructurarea structurilor ascunse de putere care pericliteaza economia tarii si siguranta nationala.
• Pentru justitie, pentru servicii de sigurantă nationala- protectie peste aceste structure ale statului care trebuie să rămână în afara jocurilor politice . Sa ne rugam pentru oameni cu frica de Domnul, integri, care sa iubeasca Romania, care sa faca dreptate si sa fie preocupati de protectia populatiei
• Pentru securizarea păcii și libertății în România, pentru protecția și pacea țării în interior și la granițe.
• Pentru aliantele strategice si parteneriatele Romaniei, in special cu UE, NATO si vecinii tarii. Sa ne rugam pentru relatii bune cu Israelul, pentru ca Romania sa fie un sprijin pentru Israel!
• Sa ne rugam pentru relatiile Romaniei cu Republica Moldova, cu Ucraina, cu Rusia, cu Ungaria- intelepciune deosebita, discernamint pentru liderii Romaniei si protectie pentru tara in ce priveste situatia de conflict din estul Ucrainei.
• Pentru unitate nationala si teritoriala a tarii, pentru întregirea României, ca dezbinările care au fragmentat societatea românească să fie anihilate și românii să se ridice în spiritul unității. Pentru răsturnarea scaunului de autoritate al dezbinării, al manipulării și fricii de peste România.
• Să ne rugăm pentru nimicirea valului de minciună, amăgire, manipulare care a inundat tara. Să ne rugăm pentru ca orice văl de orbire de pe ochii locuitorilor să cadă si oamenii să poată recunoaste pe cei ce sunt necorupti si care vor binele tării. Sa ne rugam pentru cercetarea Domnului asupra instrumentelor media necrestine din Romania (televiziuni, rediouri, interenet) si pentru oprirea manipularilor care se fac prin aceste unelte.
• Strategii de apărare si de securitate natională care să fie inspirate de Domnul si să fie spre binele tării si al poporului roman.
• Protectie fata de atacuri teroriste impotriva Romaniei- armate, informatice, economice, media sau la nivelul comunicatiilor. Sa ne rugam pentru descoperirea si anihilarea celulelor teroriste de pe teritoriul Romaniei sau care tranziteaza tara noastra, pentru vigilenta si protectia celor ce lucreaza in serviciile secrete, politie, jamdarmerie, armata. Romania este un teritoriu peste care statul islamic vrea sa se extinda. Romania este si un culoar de tranzit intre statul islamic (ISIS din Siria-Irak ) si vestul Europei. Rugaciunile noastre pentru protectia si stavilirea asaltului spiritului islamic asupra Romaniei sint vitale! Sa ne rugam ca strategiile de asalt ale spiritului islamic asupra Romaniei sa fie descoperite si anihilate, sa fie dezbracate de putere, in Numele Domnului Isus Hristos. Sa ne rugam pentru grupurile de musulmani care locuiesc pe teritoriul Romaniei-(in afara grupurilor de etnici turci si tatari care locuiesc in Dobrogea) – grupuri aflate in marile orase ale tarii, cei mai multi veniti dupa 1989, ca Domnul sa-i cerceteze si sa-L cunoasca pe Isus ca Domn. Sa ne rugam ca ei sa nu fie antrenati in miscari radicale islamice pe teritoriul tarii noastre.
• Pentru siguranța și independența energetică a țării.
• Pentru protecția resurselor naturale ale României si administrarea lor pentru binele tarii si a populatiei. (terenuri, paduri, zacaminte- Rosia Montana, gaze de sist, resurse din Marea Neagra). Sa ne rugam pentru ca toate restituirile frauduloase din patrimoniul Romaniei (terenuri, paduri, zacaminte, cladiri) sa fie date inapoi statului roman. Sa ne rugam ca toate contractele de exploatare ale resurselor naturale care au fost abuzive sau frauduloase sa fie remediate.
• Sa ne rugam pentru o vreme de restituire si restaurare a binecuvintarilor de care am fost jefuiti ca tara : oameni care au plecat in strainatate ( tineri cu minti stralucite, inovatori, medici, profesori, cercetatori , meseriasi foarte buni), resurse naturale (paduri, zacaminte naturale), ramuri ale economiei care au fost stinse intentionat (industrie usoara, agricultura, prelucrarea materialelor si altele..) ca sa devenim dependenti de exterior, de importuri (mai ales de alimente si mijloace de trai)
• Sa ne rugam pentru sistemul de invatamint si cel sanitar din Romania- legi bune, investitii , conduceri intelepte in scoli si spitale, oameni integri implicati in aceste sisteme, protectia datelor personale ale cetatenilor.
• Sa ne rugam pentru cresterea investitiilor in toate domeniile economice, pentru dezvoltarea puternica a companiilor de tehnologii inalte, pentru locuri de muncă. Sa ne rugam pentru investitii binecuvintate in agricultura , ca Romania sa redevina grinarul Europei- sa fie hrana in tara si o sursa de binecuvintare pentru Romania.. Sa ne rugam pentru binecuvintarea recoltelor si a resurselor naturale ale tarii ( in special apele tarii).
• Pentru întoarcerea românilor acasă, a celor ce trebuie să se intoarca în România în această vreme.
• Pentru restaurarea familiilor (multe familii destrămate prin plecarea la muncă în străinătate).
• Pentru protectia populatiei si a tarii de epidemii, de calamitati, cutremure mari sau activitati vulcanice. Sa ne rugam pentru protectia Romaniei de furtuni destructive, de inundatii, de seceta sau fenomene meteo extreme. Sa continuam proclamam PS 91 peste tara noastra. Să ne rugăm specific pentru OPRIREA EPIDEMIEI DE EBOLA.

10943744_759889944088025_7587928632856408506_n

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s