UN NUME NOU

Ps 144:12 ,, Fiicele voastre vor fi ca pilonii sculptaţi să împodobească un palat”
UN NUME NOU
IN URMA CU CEVA TIMP, IN URMA UNEI TEME PE CARE AM SUSTINUT-O IN FATA FEMEILOR – „ DE LA ESEC SPRE DESTIN DIVIN” , AM FFACUT PROVOCAREA CA FIECARE SA-SI ALEAGA UN NUME NOU. EU AM ALES SA MA NUMESC „CEA CARE TOT CE INCEPE DUCE LA BUN SFARSIT PRIN HRISTOS!” – SI SA TRAIESC CONFORM ACESTUI NUME.
SI TU ITI POTI ALEGE AZI UN NUME NOU!
Prinţesa mea…. Dumnezeu ne dă nume bazate pe ceea ce El a câştigat pentru noi în urma victoriei Lui la cruce. Pentru că eşti născută din nou, Dumnezeu ţi-a dat un nume nou. Nu contează cum a fost trecutul tău: tu nu mai eşti o ratată şi o dezavantajată!
Exemplu: dacă ai fost vulnerabilă în domeniul stresului şi ai fost eliberată, numele tău nou poate fi „Cea plină de pace”, dacă ai fost confuză în domeniul organizării timpului sau pe cine trebuie să mulţumeşti, numele tău nou ar putea fi „ Cea înţeleaptă”.
Dacă te-ai confruntat cu diferite teste grele a lui Dumnezeu pentru viaţă şi nu ai înţeles că prin acestea de fapt îţi era stabilită valoarea – te poţi numi „ Cea valoroasă”. Dacă ai înţeles că rezilienţa ta a fost dovedită în şocuri grele din viaţă şi ai rămas tare în Domnul – te poţi numi „ Cea puternică în Hristos”.
Dacă te-ai confruntat cu eşecuri sau mentalitatea de victimă care ţi-a furat bucuria şi credinţa că Dumnezeu are un destin special pentru tine, numele tău nou poate fi „ Cea care nu se uită înapoi”, sau „ Cea care oglindeşte Slava lui Dumnezeu indiferent de împrejurări”.
Dacă ai fost o victimă (cu voia sau fără voia ta) în vâltoarea certurilor, ai fost rănită, dar acum ai înţeles cum poţi învinge, te poţi numi „ Cea care iartă” sau „ Cea aducătoare de pace.”
Dacă ai primit o revelaţie nouă legată de lupta spirituală şi ai înţeles în mod special ce piesă din armură îţi lipseşte şi ai dori să nu o mai laşi deoparte – puneţi un nume nou; de plidă: „ Bravă ostaşă în armata Domnului”, „Cea încinsă cu adevărul” sau „Cea care mânuie cu vitejie Sabia Duhului.”
Dacă moştenirile generaţionale te-au întristat, ai avut tendinţa să priveşti aceste bagaje generaţionale ca parte a ceea ce eşti şi nu a felului în care ai fost legată, dar acum ai primit o nouă revelaţie că “ eşti una cu Hristos” , deci ai apartenenţă la o nouă genealogie, la o nouă moştenire generaţională (Psalmul 16 :6: O moştenire plăcută mi-a căzut la sorţ, o frumoasă moştenire mi-a fost dată) – noul tău nume poat fi “ Cea bogată”, “Cea victorioasă”.
Dacă aceste moşteniri ţi-au afectat viaţa socială, cariera, relaţiile, numele tău care să reflecte libertatea ta şi voia lui Dumnezeu pentru tine – poate fi :“ Cea binecuvântată în tot lucrul mâinilor ei”. “ Cea care tot ce începe duce la bun sfârşit”. “ Cea care e cap şi nu coadă”
Dacă aceste moşteniri au afectat copiii tăi şi Dumnezeu a schimbat blestemul în binecuvântare, numele tău poate fi “Mama care aduce binecuvântare prin tot ce spune şi tot ce face”.
Daca ti se potrivesc – poti alege mai multe nume noi!
Sărbătoreste descoperirea noului nume al tau cu cei din jur – impartasindu-le de ce ati ales acest nume nou.
SCRIE ACEST NUME NOU PE O PIATRA DE ADUCERE AMINTE A INIMII SI NU IL UITA IN CONFRUNTAREA CU IMPREJURARILE VIETII. TRAIESTE LA INALTIMEA ACESTUI NUME!

10348544_568357783266710_5602896681229610982_n

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s