DESTINATE SA DOMNIM IMPREUNA CU EL PESTE IMPREJURARILE VIETII

Fiecare intalnire de studiu biblic si partasie cu femeile – ne revigoreaza, ne da motivatie pentru a lupta pentru lucrurile care merita cu adevarat in viata, ne reconfirma ca suntem mostenitoare impreuna cu Hristos, ca avem cea ma inalta identitate – CINE ESTE EL – PREAIUBITUL NOSTRU, HRISTOS – SUNTEM NOI, PREAIUBITELE LUI, DESTINATE SA DOMNIM IMPREUNA CU EL PESTE IMPREJURARILE VIETII.
Căci dacă prin greșeala unuia singur moartea a domnit prin acel unul, cu atât mai mult vor domni în viață cei ce primesc belșugul harului și darul dreptății prin Acel Unul Singur, Isus Cristos. (Romani 5:17 NTR)
Ador in mod soecial la intalnirile de femei modul de a ” domni” in viata – cand simtim in rugaciuni de mijlocire una pentru cealalta referitor la probleme personale si toate impreuna – pentru ceea ce este in Inima lui Hristos – Biserica Lui si eliberarea scopului Bisericii Lui pe pamant – Imparatia Lui in inimile oamenilor!
Rugați-vă întotdeauna în Duhul, cu tot felul de rugăciuni și cereri. Vegheați la aceasta cu toată stăruința și rugăciunea pentru toți sfinții. (Efeseni 6:18 NTR)
…El S-a dat pe Sine pentru ea( pentru Biserica) ca s-o sfințească curățind-o prin spălarea cu apă, prin Cuvânt, pentru a Și-o înfățișa în toată slava, fără pată, zbârcitură sau altceva de felul acesta, ci sfântă și fără cusur.

Fiindcă nimeni nu și-a urât vreodată trupul, ci îl hrănește și are grijă de el, așa cum face și Cristos pentru Biserică. (Efeseni 5:25-27, 29 NTR)

10300637_577211002381388_8296405788235643344_n

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s