DESTINATE SA DOMNIM IMPREUNA CU EL PESTE IMPREJURARILE VIETII

Fiecare intalnire de studiu biblic si partasie cu femeile – ne revigoreaza, ne da motivatie pentru a lupta pentru lucrurile care merita cu adevarat in viata, ne reconfirma ca suntem mostenitoare impreuna cu Hristos, ca avem cea ma inalta identitate – CINE ESTE EL – PREAIUBITUL NOSTRU, HRISTOS – SUNTEM NOI, PREAIUBITELE LUI, DESTINATE SA DOMNIM IMPREUNA CU EL PESTE IMPREJURARILE VIETII.
Căci dacă prin greșeala unuia singur moartea a domnit prin acel unul, cu atât mai mult vor domni în viață cei ce primesc belșugul harului și darul dreptății prin Acel Unul Singur, Isus Cristos. (Romani 5:17 NTR)
Ador in mod soecial la intalnirile de femei modul de a ” domni” in viata – cand simtim in rugaciuni de mijlocire una pentru cealalta referitor la probleme personale si toate impreuna – pentru ceea ce este in Inima lui Hristos – Biserica Lui si eliberarea scopului Bisericii Lui pe pamant – Imparatia Lui in inimile oamenilor!
Rugați-vă întotdeauna în Duhul, cu tot felul de rugăciuni și cereri. Vegheați la aceasta cu toată stăruința și rugăciunea pentru toți sfinții. (Efeseni 6:18 NTR)
…El S-a dat pe Sine pentru ea( pentru Biserica) ca s-o sfințească curățind-o prin spălarea cu apă, prin Cuvânt, pentru a Și-o înfățișa în toată slava, fără pată, zbârcitură sau altceva de felul acesta, ci sfântă și fără cusur.

Fiindcă nimeni nu și-a urât vreodată trupul, ci îl hrănește și are grijă de el, așa cum face și Cristos pentru Biserică. (Efeseni 5:25-27, 29 NTR)

10300637_577211002381388_8296405788235643344_n

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: