PAZESTE- TI INIMA – de Paulette Staab

O SEARA DE NEUITAT IMPREUNA CU PAULETTE STAAB SI FEMEILE DIN BISERICA GOLGOTA, HUNEDOARA. ESTE MINUNAT ORIUNDE IN LUME UNDE INTALNESC FEMEI ALE LUI DUMNEZEU INSA ESTE UN ADEVARAT RASFAT A LUI DUMNEZEU CAND FEMEILE DIN BISERICA MEA IMI ARATA CAT DE MULT LE- AM LIPSIT, CAT DE MULT MA PRETUIESC. VA MULTUMESC DRAGELE MELE! VA IUBESC!

CATEVA GANDURI DIN TEMA PREZENTATA DE PAULETTE STAAB – PAZESTE- TI INIMA:
Păzește-ți inima mai mult de cît orice,căci din ea ies izvoarele vieții.(Proverbe 4:23 )
Inima – limba greaca – putere, forta, vitalitate.
Cand ne pazim inima ne asiguram ca ne pazim aceasta vitalitate. Sa nu lasam ca dusmanul sa ne fure aceasta vitalitate.
Cand inima noastra este plina de vitalitate, de putere – noi stralucim. Nu ne putem abtine sa nu stralucim!
Stejarii sunt inalti, puternici pentru ca radacinile sunt ferme. Stejarul creste foarte incet dar sigur. CALEA NOASTRA DE CRESTERE E PE GENUNCHI! ASTFEL NOI CRESTEM INCET DAR SIGUR!
Femeile care inspira sunt acelea care au trecut prin zdrobirea inimii. Acele femei au puterea de a sta langa cei ce sufera! De multe ori poate fii o LUCRARE A TACERII – sa stai langa cei ce sufera si sa nu zici nimic, aceasta se numeste LUCRAREA PREZENTEI.
Filipeni4:8 Încolo, frații mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună, și orice laudă, aceea să vă însuflețească. (Filipeni 4:8)
Sa ne pazim inima pentru a sluji Mantuitorului nostru, slujind semenii nostri pana va reveni! Amin!

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: