UNUL DINTRE OBIECTIVELE MAJORE ALE CONFERINTEI FEMEILOR DE LA MAMAIA

UNUL DINTRE OBIECTIVELE MAJORE ALE CONFERINTEI FEMEILOR DE LA MAMAIA ESTE A DESCHIDE FERSETRELE CERULUI PENTRU FAMILIILE NOASTRE SI TARA NOASTRA.; DE A INVATA FEMEILE – CELE CARE TREBUIE SA VEGHEZE ASUPRA CASELOR LOR( Prov.31:27) CUM SA RAMANA SUB UN CER DESCHIS

MULTE PROFETII SPECIFICE REFERITOARE LA ROMANIA VORBESC DESPRE VOIA LUI DUMNEZEU DE A DESCHIDE CERUL LUI PENTRU ACEASTA NATIUNE. CE INSEAMNA UN CER DESCHIS SI CARE SUNT CELE 7 LUCRURI DISTINCTE CARE DESCHID CERUL

Un cer deschis este un loc unde accesul la Dumnezeu este foarte simplu. Din descrierile lui Pavel, stim ca exista cel putin trei ceruri. El a spus bisericii din Corint ca a fost rapit pana la al treilea- lea cer. Daca exista al treilea cer, inseamna ca trebuie sa existe si al doilea– lea cer si primul cer. Al treilea cer- poate fi numai domeniul lui Dumnezeu, al ingerilor Sai. Domnia Sa din al treilea – lea cer afecteaza celelalte ceruri dedesubt. Satan este descris ca “ domnul puterii vazduhului” – deci al doilea cer este de domeniul puterilor demonice. Primul cer se refera la cerul natural de deasupra capetelor noastre, domeniul general al omului si a tot ce se afla in puterea lui. Raspunsul lui Dumnezeu la rugaciunile lui Daniel au venit in ciuda eforturilor din taramul celui de al doilea cer de a-l opri. Staruinta joaca un rol important in deschiderea Cerului. Nu trebuie sa lasi cerurile de arama sa te opreasca. AMIN!

Biblia vorbeşte de 7 lucruri distincte care deschid ferestrele cerului:
1. Unitatea si revelatiile Cuvantului in unitatea credinciosilor
Isus Hristos vorbeste in rugaciunea din Ioan 17: 22 despre o slava a unitatii “ Le-am dat slava pe care mi-ai dat-o Tu, pentru ca ei sa fie una, cum şi noi suntem una”
Neemia 8:1, 8 . Cand a venit luna a saptea, copiii lui Israel erau in cetatile lor. Atunci tot poporul s-a strans ca un singur om pe locul deschis dinaintea portii apelor. Au zis carturarului Ezra sa se duca sa ia cartea Legii lui Moise data de Domnul lui Israel…Ei citeau deslusit in cartea Legii lui Dumnezeu si-i aratau intelesul, ca sa-i faca sa inteleaga ce citisera.

2. Slujirea in dragoste
Caci, in Isus Hristos, nici taierea imprejur, nici netaierea imprejur n-au vreun pret, ci credinta care lucreaza prin dragoste. (Gal.5:6)

3.Închinarea cu bucurie inaintea Domnului
Porti ridicati-va capetele! Ridicat-va porti vesnice, ca sa intre Imparatul Slavei! “ ( Ps. 24:7) David s-a referit la oameni ca porti si porti vesnice prin care Imparatul slavei sa intre pe pamant. Este o chemare la inchinare
Neemia 8:9-10 Dregatorul Neemia, preotul si carturarul Ezra si levitii care invatau pe popor au zis intregului popor: „Ziua aceasta este inchinata Domnului Dumnezeului vostru; sa nu va bociti si sa nu plangeti!” Caci tot poporul plangea cand a auzit cuvintele Legii. Ei le-au zis: „Duceti-va de mancati carnuri grase si beti bauturi dulci si trimiteti cate o parte si celor ce n-au nimic pregatit, caci ziua aceasta este inchinata Domnului nostru; nu va mahniti, caci bucuria Domnului va fi taria voastra.”

4. Zdrobirea si pocainta
David a declarat: „ Jertfele placute lui Dumnezeu sunt un duh zdrobit: Dumnezeule, Tu nu dispretuiesti o inima zdrobita si mahnita! „
Neemia 9:3 Dupa ce au sezut jos, au citit in cartea Legii Domnului Dumnezeului lor a patra parte din zi; si alta a patra parte din zi si-au marturisit pacatele si s-au inchinat inaintea Domnului Dumnezeului lor.

5. Staruinta si umplerea cu Duhul Sfant deschide portile cerului
Si acum, Doamne, uita-Te la amenintarile lor, da putere robilor Tai sa vesteasca Cuvantul Tau cu toata indrazneala si intinde-Ti mana, ca sa se faca tamaduiri, minuni si semne prin Numele Robului Tau celui sfant, Isus.” Dupa ce s-au rugat ei, s-a cutremurat locul unde erau adunati; toti s-au umplut de Duhul Sfant si vesteau Cuvantul lui Dumnezeu cu indrazneala. ( Faptele Ap.4:29-31)

Staruinta lui Ilie. Dupa staruinta lui in rugaciune ( de 7 ori l-a trimis pe slujitorul lui sa cerceteze cerul). Isus Hristos a spus ca se se va deschide usa celor care insista sa ceara, sa caute, sa bata la usa lui Dumnezeu ( Matei 7: 7.) Intarzierea nu inseamna refuz! Ce s-ar fi intamplat daca Daniel ar fi incetat sa se mai roage.

Staruinta lui Ilie. Dupa staruinta lui in rugaciune ( de 7 ori la trimis pe slujitorul lui sa cerceteze cerul). Isus Hristos a spus ca se se va deschide usa celor care insista sa ceara, sa caute, sa bata la usa lui Dumnezeu. ( Matei 7: 7) Intarzierea nu inseamna refuz! Ce s-ar fi intamplat daca Daniel ar fi incetat sa se mai roage.

6.Zeciuiala
Aduceţi în casa visteriei toate zeciuielile, ca sa fie hrană în casa Mea. Puneţi-mă astfel la incercare, zice Domnul ostirilor si veti vedea daca nu va voi deschide zagazurile cerurilor si daca nu voi turna peste voi belsug de binecuvantare ( Maleahi 3:10)

7. Persecutia
Martirizarea lui Stefan – Faptela Ap. 7 “ vad cerurile deschise şi pe Fiul Omului stand in picioare la dreapta lui Dumnezeu! “ Crestini persecutati de diavolul prin oameni – poate un sot necrestin, poate o autoritate abuziva. Daca ai ramas credincios – cerurile s-au deschis deasupra ta.

11393301_825926174151068_1178886659103923172_o

Reclame

2 gânduri despre „UNUL DINTRE OBIECTIVELE MAJORE ALE CONFERINTEI FEMEILOR DE LA MAMAIA

  1. Cred ca acum, mai mult ca oricand, Dumnezeu are nevoie de noi- FEMEILE- sa luptam lupta cea buna a credintei, indiferent de varsta, Dumnezeu ne inoieste in fiecare clipa ca sa fim puternice in lupta si sa nu dam inapoi.Am inteles ca atunci cand trecem prin situatii foarte grele, trebuie sa avem ochii deschisi pentru EL si sa intelegem ca EL are nevoie de noi acolo, chiar acolo in mijlocul furtunii si sa nu ne lasam intimidate de minciunile diavolului.DOMNUL SA FIE LAUDAT SI PROSLAVIT IN VECI AMIN ! Astept cu nerabdare sa ajung acolo, la Mamaia.Harul si Pacea Domnului Isus sa va fie inmultite !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s