VIZIUNE DESPRE STRATEGIA DUHULUI SFANT CU PRIVIRE LA STATIUNEA MAMAIA

VIZIUNE DESPRE STRATEGIA DUHULUI SFANT CU PRIVIRE LA STATIUNEA MAMAIA – LOCUL DE DESFASURARE A COFERINTELOR NATIONALE DE FEMEI
De ce Mamaia situata pe Malul Marii, la granite tarii este un loc strategic spiritual pentru Conferintele Nationale de Trezire Spirituala a Femeilor din Romania?

1. LA ACEASTA GRANITA A TARII: SA FIM PUNTI INTRE IMPARATIA INTUNERICULUI DIN TARA NOASTRA SI IMPARATIA LUMINII- CU FATA INTOARSA SPRE TRONUL LUI DUMNEZEU SI CU O MANA INTINSA SPRE OAMENI
1 Cronici 16:37 David a lasat acolo, inaintea chivotului legamantului Domnului pe Asaf si fratii lui ca sa slujeasca necurmat inaintea chivotului implinindu-si datoria zi de zi.
Nimic nu separa omenirea de flacara albastra a prezentei lui Dumnezeu decat inchinatorii care Il slujeau 24 din 24 de ore, 7 zile pe patamana, 365 de zile pe an, timp de 36 de ani. David a inconjurat chivotul cu inchinatori astfel incat Gloria Lui sa continue sa licareasca. Pentru prima data in istorie israelitii, paganii sau necredinciosii au putut sta aproape de Muntele Sion, in Ierusalim sa vada falacara albastra a prezentei lui Dumnezeu palpaind printre mainile intinse si picioarele dansande ale inchinmatorilor din Cortul lui David. Numai era nevoie de valul despartitor pentru ca inchinatorii au devenit VALUL.
Dumnezeu ne-a chemat sa fim punti intre Imparatia intunericului si Imparatia Luminii. Ce mai mare punte este Isus Hristos, Marele Preot care mijloceste pentru noi inaintea Tatalui. Cand tu si eu mijlocim ne alaturam Marelui Mijlocitor si stam cu fata la tronul lui Dumnezeu – cu o mana intinsa spre EL si cu alta intinsa spre oameni. Ezechiel 22: 30 Caut printre ei un om care să înalţe un zid, şi să stea în mijlocul spărturii înaintea Mea Orasele, familiile noastre nu au nevoie de predici si cantari mai bune ci de oameni care sa intinda o mana spre Dumnezeu si una spre oameni. Dorim sa fim femei care stam in spartura pentru sotii, copii nostrii, biserica, societate. Cand stam in spartura, liiteralmente oprim judecata lui Dumnezeu si dai la o parte obstacolele dusmanului ( Apolion – distrugatorul) din cel de al doilea cer.

2. ADUNAREA FEMEILOR SUB UN CER DESCHIS PRESUPUNE SI POCAINTA PENTRU PACATELE POPORULUI. ESTE UN RASPUNS A DUHULUI LUI DUMNEZEU, O STRATEGIE DE LUPTA IMPOTRIVA ACESTUI CUIB DE DEMORALIZARE A FEMEILOR ( STATIUNEA MAMAIA) PENTRU A PROTEJA TARA,GRANITELE EI. SE CREAZA O ATMOSFERA PENTRU A NE LUA PRADA DE RAZBOI IN URMA A CEEA CE VRAJMASUL A FURAT SI DISTRUS, PENTRU A INTRA IN POSESIA MOSTENIRII NOASTRE IN HRISTOS:
Nu te teme de nimic, caci Eu sunt cu tine, Eu voi aduce inapoi neamul tau de la rasarit si te voi strange de la apus. Voi zice miazanoaptei: „Da incoace!”, si miazazilei: „Nu opri”, ci adu-Mi fiii din tarile departate si fiicele de la marginea pamantului. pe toti cei ce poarta Numele Meu si pe care i-am facut spre slava Mea, pe care i-am intocmit si i-am alcatuit.” ( Isaia 43: 5-7)

3. MAMAIA ESTE UN LOC PROFETIC UNDE DUMNEZEU NE VORBESTE DESPRE RESTAURARE SI VIZIUNEA LUI PENTRU VIATA PERSONALA, A FAMILIILLOR NOASTRE, GENERATIILOR CE VIN DUPA NOI, ASA PRECUM A PROMIS SAAREI, SOTIA LUI AVRAAM:
Prin credinta si Sara, cu toata varsta ei trecuta, a primit putere sa zamisleasca, fiindca a crezut in credinciosia Celui ce-i fagaduise.. De aceea, dintr-un singur om, si inca un om aproape mort, s-a nascut o samanta in mare numar, ca stelele cerului, ca nisipul de pe malul marii, care nu se poate numara. (Evrei11:11,12)
Precum Sara, care a ascultat de Avraam si l-a numit “ domn” . Copilele ei ati devenit voi cand faceti binele sin a va este frica de nici o intimidare. ( 1 Petru3:6 )
4. MAMAIA, AFLATA LANGA CONSTANTA, ESTE UN LOC STRATEGIC PRIVIND VISUL LUI DUMNEZEU DE EVANGHELIZARE A REGIUNII DOBROGEA SI MISIUNEA EXTERNA, IN MOD SPECIAL TARILE MUSULMANE
Isus S-a apropiat de ei, a vorbit cu ei si le-a zis: „Toata puterea Mi-a fost data in cer si pe pamant. Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Si invatati-i sa pazeasca tot ce v-am poruncit. Si iata ca Eu sunt cu voi in toate zilele, pana la sfarsitul veacului.” Amin. (Matei 28: 18-20)

Conferinta,Mamaia 2015

Reclame

Un gând despre „VIZIUNE DESPRE STRATEGIA DUHULUI SFANT CU PRIVIRE LA STATIUNEA MAMAIA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s