Rodicai Volintiru – ” Sezoanele spirituale si Numele lui Dumnezeu”

Si in aceasta a doua seara a Conferintei Nationale a Femeilor – Duhul lui Dumnezeu, ne- a surprins peste masura de mult! Sala conferintei a fost arhiplina – in jur de 600 de femei care in unitate ne- am inchinat lui Dumnezeu.
Sesiunea Rodicai Volintiru ” Sezoanele spirituale si Numele lui Dumnezeu” – a avut un puternic impact spiritual. Ungerea Duhului a fost deosebit de speciala peste Rodica!
Deasemenea , prin sesiunea Mirelei Petan – coordonatoarea Retelei de rugaciune si mijlocire pentru Romania- am fost motivate de a lua noi hotarari sa stam in spartura pentru trezirea spirituala a tarii noastre, pentru a contiunua lupta pentru unitatea din familiile noastre, pentru biserici, pentru sfintirea noastra!
Marturiile fetelor inrolate in misiunea externa – stau alaturi de marturiile care strabat veacurile ale celor din galeria martorilor credintei din Evrei 11.
Surorile din Ucraina – ne- au incantat prin frumusetea si darnicia lor in ce priveste cele mai bune dulciuri din lume -” bomboanele din Cernauti”.
In pofida razboiulul din Ucraina , ele ne- au adus noua zambetul pe buze prin slujirea lor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s