Rodicai Volintiru – ” Sezoanele spirituale si Numele lui Dumnezeu”

Si in aceasta a doua seara a Conferintei Nationale a Femeilor – Duhul lui Dumnezeu, ne- a surprins peste masura de mult! Sala conferintei a fost arhiplina – in jur de 600 de femei care in unitate ne- am inchinat lui Dumnezeu.
Sesiunea Rodicai Volintiru ” Sezoanele spirituale si Numele lui Dumnezeu” – a avut un puternic impact spiritual. Ungerea Duhului a fost deosebit de speciala peste Rodica!
Deasemenea , prin sesiunea Mirelei Petan – coordonatoarea Retelei de rugaciune si mijlocire pentru Romania- am fost motivate de a lua noi hotarari sa stam in spartura pentru trezirea spirituala a tarii noastre, pentru a contiunua lupta pentru unitatea din familiile noastre, pentru biserici, pentru sfintirea noastra!
Marturiile fetelor inrolate in misiunea externa – stau alaturi de marturiile care strabat veacurile ale celor din galeria martorilor credintei din Evrei 11.
Surorile din Ucraina – ne- au incantat prin frumusetea si darnicia lor in ce priveste cele mai bune dulciuri din lume -” bomboanele din Cernauti”.
In pofida razboiulul din Ucraina , ele ne- au adus noua zambetul pe buze prin slujirea lor.

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: