Experimentarea unui val nou de trezire spirituala la Conferinta Mamaia 2015

Dar aceia din popor, cari vor cunoaște pe Dumnezeul lor, vor rămînea tari, și vor face mari isprăvi. (Daniel 11:32)
Manifestarea slavei lui Dumnezeu printre noi, atingerea telului – schimbata nu doar atinsa de Dumnezeu, experimentarea unui val nou de trezire spirituala la Conferinta Mamaia 2015 – se datoreaza in mare parte faptului ca la aceasta conferinta am introdus seminarii care au constat in studiul direct pe Scriptura. Impreuna cu echipa din Republica Moldova, instruita la Precept Ministry – am studiat caracterul lui Dumnezeu revelat prin Numele Lui. Fiecare participanta a primit favorul divin de a intra in posesia cartii de studiu biblic: ” Doamne, vreau sa te cunosc” – o carte de studiu biblic care prezinta Numele lui Dumnezeu.
Fundamentul in trezirile spirituale este Cuvantul lui Dumnezeu si apoi rugaciunile bazate pe Cuvantul lui Dumnezeu revelat!

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: