În exclusivitate imagini, secvențe și opinii de la Conferința de Femei de la Mamaia,2015

In această ediție a emisiunii „Alfa Omega în Obiectiv”, veți putea urmări în exclusivitate imagini, secvențe și opinii de la Conferința de Femei de la Mamaia, care a avut loc în ultima săptămâna din luna iunie a anului 2015.

Echipa noastră a fost prezentă pentru a 4-a oară la acest eveniment și am putut vedea încă o dată cum Dumnezeu restaurează identitatea femeii în România.

„Anul acesta am introdus seminarii bazate pe studiul Scripturii. Am avut împreună cu noi profesorii de la Institutul Biblic Precept Ministries, iar în acest sens, am studiat numele lui Dumnezeu și caracterul Său revelat în Scriptură”. A spus Ligia Seman, organizatoarea acestei conferințe.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega/4417-alfa-omega-in-obiectiv-2-iulie-2015#ixzz3fPBp0Rak

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: