CUM SUNTEM NOI PENTRU LUMEA ACEASTA?

Astazi am avut un timp in care am trait cel mai inaltator sentiment din lume: acela ca scriu istorie impreuna cu Dumnezeu in aceasta generatie. De ce afirm aceasta? Pentru ca gesturi care ni se par mici, sunt de fapt materializarea poruncii Lui de a- L iubi pe El mai presus de orice si pe aproapele ca pe sine… si aceasta inseamna a scrie istorie impreuna cu El. Gesturi, in aparenta mici, pot schimba destine vesnice.
Astazi am daruit carti crestine si invitatii pentru o conferinta de femei. Gestul nostru, scaldat in Iubirea lui Hristos pentru sufletele din jur, a fost primit cu multa bucurie si deschidere. Majoritatea femeilor pe care le- am intalnit: fie pe strada, fie la magazine, fie in piata, au manifestat interes si o dorinta avida de a cunoaste mai mult despre Dumnezeu. CU SIGURANTA A SOSIT TIMPUL KAIROS, TIMPUL LUI DUMNEZEU PENTRU ROMANIA. SA NE AJUTE DUMNEZEU SA INTELEGEM CA E TIMPUL SA IESIM DIN BARCILE COMODITATII SI INDIFERENTEI! LUMEA ARE NEVOIE DE NOI!

CUM SUNTEM NOI PENTRU LUMEA ACEASTA?
Cum este Hristos: cu o dragoste desavarsita, fara frica.
Biruitorii lui Hristos care raspandim mireasma Lui.
Sarea pamantului…o cetate asezata pe un munte si lumina lumii.
Samariteni milosi, gata de a lega ranile si de a ne ingriji de aproapele nostru.
Lucratori impreuna cu Dumnezeu in ogorul Lui.
Propovaduitori ai tainelor si intelepciunii Lui desavarsite.
Cei care cautam sa mantuim pe unii, smulgandu- i din foc.

Cum este El, așa sîntem și noi în lumea aceasta: astfel se face că dragostea este desăvîrșită în noi, pentru ca să avem deplină încredere în ziua judecății. În dragoste nu este frică; ci dragostea desăvîrșită izgonește frica; pentrucă frica are cu ea pedeapsa; și cine se teme, n’a ajuns desăvîrșit în dragoste. (1 Ioan 4:17-18)

Mulțămiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne poartă totdeauna cu carul Lui de biruință în Hristos, și care răspîndește prin noi în orice loc mireasma cunoștinței Lui. În adevăr, noi sîntem, înaintea lui Dumnezeu, o mireasmă a lui Hristos printre cei ce sînt pe calea mîntuirii și printre cei ce sînt pe calea pierzării: pentru aceștia, o mireasmă dela moarte spre moarte; pentru aceia, o mireasmă dela viață spre viață. Și cine este deajuns pentru aceste lucruri? Căci noi nu stricăm Cuvîntul lui Dumnezeu, cum fac cei mai mulți; ci vorbim cu inimă curată, din partea lui Dumnezeu, înaintealui Dumnezeu, în Hristos. (2 Corinteni 2:14-17)

Voi sînteți sarea pămîntului. Dar dacă sarea își pierde gustul, prin ce își va căpăta iarăș puterea de a săra? Atunci nu mai este bună la nimic decît să fie lepădată afară, și călcată în picioare de oameni. Voi i sînteți lumina lumii. O cetate așezată pe un munte, nu poate să rămînă ascunsă. Și oamenii n’aprind lumina ca s’o pună supt obroc, ci o pun în sfeșnic, și luminează tuturor celor din casă. Tot așa să lumineze și lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune, și să slăvească pe Tatăl vostru, care este în ceruri. (Matei 5:14-16)

Isus a luat din nou cuvîntul, și a zis: „Un om se cobora din Ierusalim la Ierihon. A căzut între niște tîlhari, cari l-au desbrăcat, l-au jăfuit de tot, l-au bătut zdravăn, au plecat, și l-au lăsat aproape mort. Din întîmplare, se cobora pe acelaș drum un preot; și, cînd a văzut pe omul acesta, a trecut înainte pe alături. Un Levit trecea și el prin locul acela; și cînd l-a văzut, a trecut înainte pe alături. Dar un Samaritean, care era în călătorie, a venit în locul unde era el, și cînd l-a văzut, i s’a făcut milă de el. S’a apropiat de i-a legat rănile, și a turnat peste ele untdelemn și vin; apoi l-a pus pe dobitocul lui, l-a dus la un han, și a îngrijit de el. A doua zi, cînd a pornit la drum, a scos doi lei, i-a dat hangiului, și i-a zis: „Ai grijă de el, și orice vei mai cheltui, îți voi da înapoi la întorcere.“ Care dintr’acești trei ți se pare că a dat dovadă că este aproapele celui ce căzuse între tîlhari?“ „Celce și-a făcut milă cu el“, a răspuns învățătorul Legii. „Du-te de fă și tu la fel“, i-a zis Isus. (Luca 10:30-37)

așa că nici cel ce sădește, nici cel ce udă nu sînt nimic; ci Dumnezeu, care face să crească. Cel ce sădește și cel ce udă, sînt tot una; și fiecare își va lua răsplata după osteneala lui. Căci noi sîntem împreună lucrători cu Dumnezeu. Voi sînteți ogorul lui Dumnezeu, clădirea lui Dumnezeu. (1 Corinteni 3:7-9)

Totuș ceeace propovăduim noi printre cei desăvîrșiți, este o înțelepciune; dar nu a veacului acestuia, nici a fruntașilor veacului acestuia, cari vor fi nimiciți. Noi propovăduim înțelepciunea lui Dumnezeu, cea tainică și ținută ascunsă, pe care o rînduise Dumnezeu, spre slava noastră, mai înainte de veci, (1 Corinteni 2:6-7)

căutați să mîntuiți pe unii, smulgîndu-i din foc; de alții iarăș fie-vă milă cu frică, urînd pînă și cămașa mînjită de carne. (Iuda 1:23 )

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s