ELIBERAREA DE FRICA – la biserica Golgota

La biserica Golgota impreuna cu doamne si domnisoare, parcurgand impreuna cu profesorii de studiu biblic inductiv, Ina si Alexandru Buzila, cursul biblic: ELIBERAREA DE FRICA.
Am fost deosebit de placut impresionata de interesul pentru studierea Cuvantului lui Dumnezeu pe care participantele, de diferite denominatiuni, l- au aratat.
Impreuna cu profesorii de studiu biblic inductiv, am parcurs 2 lectii, urmand ca celelalte 4 lectii sa le parcurgem in grupe de partasie.
Cunoasterea Scipturii impreuna cu puterea Cuvantului manifestat prin lucrarea Duhului Sfant – ACEASTA ESTE CHEIA DE A FI MAI MULT DECAT BIRUITORI IN HRISTOS, DE A DEZVOLTA CREDINTA, DRAGOSTEA SI INDRAZNEALA SFANTA, INTR- UN CUVANT – FRICA DE DUMNEZEU – ANTIDOTUL IMPOTRIVA ORICAREI FRICII.

Si învățătura și propovăduirea mea nu stăteau în vorbirile înduplecătoare ale înțelepciunii, ci într’o dovadă dată de Duhul și de putere, (1 Corinteni 2:4)

Oridecîteori mă tem,eu mă încred în Tine. Eu mă voi lăuda cu Dumnezeu, cu Cuvîntul Lui.Mă încred în Dumnezeu,și nu mă tem de nimic. ( Psalmii 56:3-4)

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: