Fete, femei, mame si sotii in rugaciune si post…

MIERCURI, 13 IANUARIE

 NE RUGAM PENTRU REVELATII BAZATE PE CUVANTUL LUI DUMNEZEU ȘI ÎI MULȚUMIM, ÎL LĂUDĂM PENTRU INIMA LUI A CĂREI TÂNJIRE ESTE SĂ NI SE REVELEZE

Întreaga lucrare spirituală pentru Dumnezeu îşi are izvorul in revelaţie. Fara revelatie privind scopul vesnic a lui Dumnezeu, nu poate exista lucrare spirituala adevarata.

 SA NE RUGAM PENTRU INTELEPCIUNE ȘI SĂ ÎI MULȚUMIM PENTRU CĂ HRISTOS A FOST FĂCUT PENTRU NOI  – ÎNȚELEPCIUNE

 Să cerem înţelepciunea cu credinta : Iacov 1 :5 Daca vreunuia dintre voi ii lipseste intelepciunea, s-o ceara de la Dumnezeu, care da tuturor cu mana larga si fara mustrare, si ea ii va fi data. Dar s-o ceara cu credinta, fara sa se indoiasca deloc: pentru ca cine se indoieste seamana cu valul marii, tulburat si impins de vant incoace si incolo.

In Hristos sunt ascunse toate comorile stiintei si ale intelepciunii: Coloseni 2:2,3 Pentru ca sa li se imbarbateze inimile, sa fie uniti in dragoste si sa capete toate bogatiile plinatatii de pricepere, ca sa cunoasca taina lui Dumnezeu Tatal, adica pe Hristos, in care sunt ascunse toate comorile intelepciunii si ale stiintei.

Femeia inteleapta isi zideste casa, iar femeia nebuna o darama cu insesi mainile ei.(Prov.14:1)

 INTELEPCIUNEA O PRIMIM STRANGAND CUVANTUL LUI DUMNEZEU IN INIMILE NOASTRE SI MEDITAND ASUPRA CUVANTULUI SAU:

Iosua 1:8 Cartea aceasta a Legii sa nu se departeze de gura ta; cugeta asupra ei zi si noapte, cautand sa faci tot ce este scris in ea; caci atunci vei izbandi in toate lucrarile tale si atunci vei lucra cu intelepciune.

 

SA NE RUGAM CA SA INTELEGEM SCOPUL LUI DUMNEZEU PENTRU VIATA NOASTRA, A FAMILIILOR NOASTRE. SA NE RUGAM PENTRU ELIBERAREA DE CONFUZIE SI SA INTELEGEM CARE ESTE IDENTITATEA NOASTRA IN HRISTOS BAZATE FIIND PE CEEA CE DUMNEZEU SPUNE IN CAUVANTUL LUI DESPRE NOI

 

Proverbe16:3 Incredinteaza-ti lucrarile in mana Domnului, si iti vor izbuti planurile.

Calitatea vieţii noastre, valoarea noastră creşte sau descreste în funcţie de cine credem că suntem.

 

Proverbe 23:7 asa cum gandeste omul in inima lui, asa si este.

 

SA NE RUGAM PENTRU ELIBERAREA PLANULUI LUI DUMNEZEU DE ELIBERARE, RESTAURARE ȘI ÎNĂLȚARE A FEMEILOR CE SE CONFRUNTA CU DIFERITE CRIZE DE IDENTITATE

 

Fete sau femei care au trecut prin abuz.

Fete sau femei care au trecut prin anumite traume si au dezvoltat o mentalitate de victimă fiind predispuse unei forme severe de confuzie a identităţii.

Femei care se confrunta cu anumite boli si neputinte fizice din pricina carora nu pot sluji la fel ca alte femei.

Femei care se confrunta cu pareri si vorbe diferite de conceptile crestine- venite din partea sotilor ce nu au o relatie cu Dumnezeu.

Femei care au pierdut partenerul de viaţa.

Femei care au pierdut un loc de muncă.

Femei care au pierdut prietenii intime.

O mutare dintr-un loc ce le oferea siguranţă.

O iubire neîmplinită ( fetele – înainte de căsătorie)

Cuibul gol (identitatea s-a aflat în calitatea de părinte)

Hristos este Cel care ne restaureaza identitatea daca noi credem ceea ce El ne spune despre noi in Cuvantul Sau :

Ioan 8:31, 32  Si a zis iudeilor care crezusera in El: „Daca ramaneti in Cuvantul Meu, sunteti in adevar ucenicii Mei; veti cunoaste adevarul, si adevarul va va face slobozi.”

Isaia 61 :1 El m-a trimis să vindec pe cei cu inima zdrobită.

Zdrobită – ebraică – Shavar –  a rupe, a sparge în bucăţi, a frânge, a sfâşia în bucăţi ( ca o fiară sălbatică).

A vindeca – ebraică – a înfăşura precum o rană.

Isaia 61:10 Ma bucur in Domnul, si sufletul Meu este plin de veselie in Dumnezeul Meu; caci M-a imbracat cu hainele mantuirii, M-a acoperit cu mantaua izbavirii, ca pe un mire impodobit cu o cununa imparateasca si ca o mireasa impodobita cu sculele ei.

    Cununa împărătească în locul cenuşei  Termenul original ebraică – pa” ar –  a străluci, a înfrumuseţa, a se explica. Genul de cunună pe care o purta o femeie explica cine era ea. În Isaia 61 – cununa împărătească sugerează o podoabă complexă care identifica femeia care o purta drept mireasă şi împărăteasă deopotrivă. În vechime, o femeie putea fi împărăteasă doar dacă se căsătorea cu un împărat. Isaia 61 Îl zugrăveşte pe Dumnezeu cum inlatura cenuşa mâhnirii şi o inlocuieste cu o coroană. Asa ne vede Dumnezeu pe noi – ca niste mirese si imparatese!

 

 

SA NE RUGAM SPECIAL PENTRU EDIFICAREA IN INIMILE NOASTRE A REVELATIEI CA SUNTEM CASATORITE CU DUMNEZEU SI A FAPTULUI CA RADACINA SI TEMELIA NOASTRA ESTE DRAGOSTEA SI ACCEPTAREA LUI.

Efeseni 3 :14-21…Iata de ce, zic, imi plec genunchii inaintea Tatalui Domnului nostru Isus Hristos,  din care isi trage numele orice familie, in ceruri si pe pamant,  si-L rog ca, potrivit cu bogatia slavei Sale, sa va faca sa va intariti in putere, prin Duhul Lui, in omul dinlauntru,  asa incat Hristos sa locuiasca in inimile voastre prin credinta; pentru ca, avand radacina si temelia pusa in dragoste, sa puteti pricepe impreuna cu toti sfintii care este largimea, lungimea, adancimea si inaltimea; si sa cunoasteti dragostea lui Hristos care intrece orice cunostinta, ca sa ajungeti plini de toata plinatatea lui Dumnezeu. Iar a Celui ce, prin puterea care lucreaza in noi, poate sa faca nespus mai mult decat cerem sau gandim noi, a Lui sa fie slava in Biserica si in Hristos Isus, din neam in neam, in vecii vecilor! Amin.

Cuvantul grecesc pentru radacina este rhizoo, care inseamna « a fi inradacinat, intarit prin radacini fixate ferm, constant ». Conceptul provine de la imaginea unui copac a carui putere este direct proportionala cu adancimea radacinilor. Cu cat suntem mai inradacinati in dragostea neclintita a lui Dumnezeu, cu atat ma putin ne vom incovoia cand vanturile vietii se vor abate cu furie asupra noastra.

 

REVELATIA FAPTULUI CA SUNTEM CASATORITI CU MIRELE NOSTRU ESTE MOTIVUL CEL MAI PUTERNIC AL ALEGERII DE A UMBLA IN SFINTENIE SI DE A LUCRA IMPREUNA CU DUMNEZEU

Eu sunt a preaiubitului meu si dorinţa Lui este pentru mine (Cantarea Cantarilor7: 10);  Preaiubitul meu vorbeste si-mi zice: „Scoala-te, iubito, si vino, frumoaso! (Cintarea Cantarilor.2:10)

Preaiubitul meu este al meu, si eu sunt a lui; el isi paste turma intre crini. (Cintarea Cantarilor 2:16)

 Vino, iubitul meu, să mergem în câmp, să locuim în sate…! „ Acolo îţi voi da dragostele mele! ( Cantarea Cantarilor 7:11)

Aud glasul preaiubitului meu! Iata-l ca vine, sarind peste munti, saltand pe dealuri.(Cantarea Cantarilor2:8

Nu doar iubita tanjeste dupa Mire ci si El este gata sa depasesca orice obstacole pentru a veni la ea. Nimic nu e prea mare să Îl poată opri! Destinul nostru este de a fi doriţii Celui care ne doreşte. Acum nu mai contează ce simţim, ce câştigăm, ce pierdem şi care e lucrarea noastră. Pentru noi e important că suntem ai Lui şi El ne doreşte.

 

REVELATIA CA SUNTEM MIREASA LUI , NE ADUCE ELIBERAREA DE A NE BIZUI PE INIMA SI MOTIVATIILE NOASTRE SI SA NE PUNEM INCREDEREA NUMAI IN DOMNUL

Cine este aceea care se suie din pustie, rezemata de iubitul ei? ( Cantarea Cantarilor 8:5)

 

REVELATIA DRAGOSTEI LUI DUMNEZEU  NE ELIBEREAZA DE DUHUL DE FRICA, ESTE SOLUTIA LUI DUMNEZEU PENTRU INVINGEREA MARII FRICI CARE VA DOMINA VREMEA SFARSITULUI CAND OAMENII ISI VOR DA SUFLETUL DE GROAZA

Domnul este lumina si mantuirea mea: de cine sa ma tem? Domnul este sprijinitorul vietii mele: de cine sa-mi fie frica? Cand inainteaza cei rai impotriva mea, ca sa-mi manance carnea, tocmai ei – prigonitorii si vrajmasii mei – se clatina si cad. Chiar o ostire de ar tabara impotriva mea, inima mea tot nu s-ar teme. Chiar razboi de s-ar ridica impotriva mea, tot plin de incredere as fi.  Un lucru cer de la Domnul si-l doresc fierbinte: as vrea sa locuiesc toata viata mea in Casa Domnului, ca sa privesc frumusetea Domnului si sa ma minunez de templul Lui. ( Psalmul 27:1-3)

 

REVELATIA DRAGOSTEI LUI DUMNEZEU NE DUCE IN POZITIA IN CARE DUMNEZEU SE POATE BUCURA CU ADEVARAT DE ROADELE NOASTRE IN VIATA PERSONALA, IN FAMILIE, IN BISERICA SI  SOCIETATE. AMIN!

Reclame

Un gând despre „Fete, femei, mame si sotii in rugaciune si post…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s