VA INVITAM LA RUGACIUNE PENTRU NOI, FAMILIILE NOASTRE

FETE, FEMEI, MAME,SOTII VA INVITAM LA RUGACIUNE PENTRU NOI, FAMILIILE NOASTRE in perioada 11 ianuarie -2 februarie

15.01.2016
Într-o vreme în care familia, instituția fondată de Dumnezeu, este amenințată din toate părțile de tot felul de curente mai vechi sau mai noi cum sunt căsătoriile homosexuale, parteneriatele civile, răpirea copiilor din sânul familiei făcută la adăpostul legii, violența domestică, manipulare și preacurvie, vă invităm să luați parte la o CAMPANIE DE RUGĂCIUNE PENTRU APĂRAREA FAMILIEI.
Ne rugăm să fie în continuare respinse de către legiuitor – parlamentul României – inițiative legislative privind “parteneriatele civile” sau cu alte cuvinte căsătoriile homosexuale în țara noastră. Tocmai s-a respins definitiv cererea de legalizare a parteneriatelor civile, legea a fost votată aproape în unanimitate ÎMPOTRIVĂ, nu s-au înregistrat decât 6 voturi favorabile din aproape 600 de parlamentari! Cererea a mai fost analizată și în anul 2013 când a fost de asemenea respinsă, parlamentarii făcând dovada ÎNȚELEPCIUNII ȘI FRICII DE DOMNUL. Să îi binecuvântăm pe parlamentari, în rugăciunile noastre, pentru această alegere.
Ne rugăm ca proiectul de modificare a constituției să aibă succes, astfel încât în art. 48 din Constituția României să fie înlocuită exprimarea “familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți“ cu una mai clara “familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie”. Doamne ajută să lăsăm moștenire copiilor nostri mai multă siguranță în ceea ce privește familia, moștenire bazată pe planul Lui Dumnezeu care este descris în cartea Geneza 1:27 “Dumnezeu a făcut pe om după chipul Său, l -a făcut după chipul lui Dumnezeu; parte bărbătească şi parte femeiască i-a făcut.”
“Potrivit unui studiu făcut de Pew Research Center în 2015, există trei tipuri de abordări în Europa față de mariajul între persoanele cu aceeași orientare sexuală:

State unde căsătoriile dintre persoanele cu același sex sunt legalizate sau în curs de legalizare: Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Islanda, Irlanda, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia, Regatul Unit (Anglia, Țara Galilor, Scoția).

State care acceptă anumite forme de parteneriate civile între persoanele de același sex: Andorra, Austria, Croația, Cehia, Elveția, Estonia, Germania, Irlanda de Nord, Liechtenstein, Malta, Slovenia, Ungaria.

State care nu au legalizat căsătoriile între persoanele de același sex: Albania, Belarus, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Cipru, Grecia, Italia, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Monaco, Muntenegru, Polonia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovacia, Turcia, Ucraina, Vatican.” Sursa http://www.caleaeuropeana.ro/studiu-cum-se-raporteaza-tari…/

ESTE MOMENTUL SĂ NE RUGĂM PENTRU TOATE ACESTE ȚĂRI, fără să le judecăm, chiar dacă știm cum stau lucrurile și că ceea ce Lui Dumnezeu nu îi place trebuie să fie o scârbă și pentru noi. Dar să nu uităm că și Avraam, părintele credinței a mijlocit pentru Sodoma, cetate care se confruntă chiar în același fel de păcate, NU ESTE GREȘIT SĂ NE RUGĂM PENTRU ȚĂRILE din prima CATEGORIE UNDE LEGISLAȚIA PERMITE CEEA CE DUMNEZEU URĂȘTE. Dumnezeu să protejeze pe frații și surorile noastre de acolo, să îi ajute să își păstreze mintea sănătoasă și să fie o mărturie; să ne rugăm pentru cei căzuți în păcat să vină la cunoștința adevărului, să fie luminați și vindecați .

Să ne rugăm pentru țările care resping căsătoriile homosexuale și “parteneriatele civile” să fie revărsare de belșug de har peste acestea și să le ajute Domnul să își păstreze poziția corectă și biblică.
Doamne ajuta !

Rodica Baciu

Anunțuri

Un gând despre „VA INVITAM LA RUGACIUNE PENTRU NOI, FAMILIILE NOASTRE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s