DIRECTII DE RUGACIUN

SAMBATA 16 IANUARIE

Dragi fete, femei, fiice, sotii, mame sau bunici este momentul sa ne plecam genunchii impreuna sa aducem Lui Dumnezeu rugaciuni fierbinti
pentru FAMILII PUTERNICE SI SĂNĂTOASE DIN PUNCT DE VEDERE SPIRITUAL , bărbații să fie preoți în familie, să zidească altarul familial și să își asume rolul de cap al familiei, să își iubească soția cum Isus și-a iubit biserica.

Să ne rugăm pentru fiecare soție să aibă un “duh blând și liniștit” să își respecte soțul, să îl sprijine în rugăciune pe soț și să îi implinească nevoile astfel încât familia creștină să nu fie vorbită de rău. Ne rugăm pentru armonie în familie, să nu existe abuzuri de nici un fel, fizic, emoțional, financiar. Ne rugăm ca soțul și soția să ia decizii împreună bazate pe Lumina din Cuvântul Lui Dumnezeu și pe călăuzirea Duhului Sfânt, ne rugăm pentru înțelepciune în privința creșterii și educației copiilor astfel încât copiii nostri să fie o mărturie pentru societate, să creștem copii pentru Împărăția Lui Dumnezeu.

Ne rugăm pentru a putea aplica principiul iertării și al dragostei necondiționate atât între soț și soție, cât și între părinți și copii. Să ne rugăm atât pentru binecuvantare spirituală, emoțională, dar și materială să nu mai fie nevoie să muncească părinții din zori până seară sau să emigreze și să își lase copiii singuri, părăsiți, lipsiți de căldură părintească și de protecție.

SĂ NE RUGĂM PENTRU PERSOANELE ÎN VÂRSTĂ , mame sau tați care au crescut copii și nepoți, iar acum la bătrânețe au rămas singuri și uitați, să schimbăm această situație implicându-ne în primul rand în familia și biserica noastră, iar apoi în societate.

SĂ NE RUGĂM PENTRU COPIII NOȘTRI să fie protejați de atacurile celui rău, să aleagă a sluji Lui Dumnezeu, și să asculte de părinți în Domnul, iar El să le dea succes în toate, înțelepciune la școală și la locul de muncă să fie lumini în lume. Copiii reprezintă prima noastră investiție în Împărăția Lui Dumnezeu, ei sunt cei dintâi ucenici ai noștri, moștenirea noastră cea mai de preț, de aceea trebuie să îi înțelegem, să îi iubim necondiționat, să avem curajul să îi lăsăm să fie ceea ce i-a chemat Dumnezeu să fie.

ÎN MOD SPECIAL SĂ DEDICĂM O ZI DE RUGĂCIUNE FAMILIEI BODNARIU – încercată prin abuzul “legal” de a li se lua cei 5 copii:

– Dumnezeu să protejeze acești copii acolo unde se află acum

– Să dea izbândă avocatului și tuturor celor care se luptă pentru cazul acestor părinți

– Să înmoaie inima celor de la BARNEVERNET pentru a aproba reunirea familiei BODNARIU

– Să ajute pe toți membri familiei Bodnariu să poată trece peste această grea încercare și să poată ierta pe cei care i-au abuzat în mod inimaginabil

Dumnezeu să asculte rugăciunile înălțate cu credință și Duhul Sfânt să ne călăuzească în tot adevărul pentru a cere și alte lucruri dupa voia Lui. AMIN!

Rodica Baciu

Reclame

Un gând despre „DIRECTII DE RUGACIUN

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s