RUGĂCIUNE IN UNITATE SI IN AGONIE A FEMEILOR DIN ROMANIA

RUGĂCIUNE IN UNITATE SI IN AGONIE A FEMEILOR DIN ROMANIA PENTRU RESTAURAREA ROLULUI SPIRITUAL AL SOȚULUI DE LIDER IN FAMILIE
Creatorul nostru, Ziditorul familiei, Îți mulțumim pentru soții noștri! Te lăudăm pentru frumusețea creției tale pe care noi o vedem in ei. Îți mulțumim că i-ai creat pe bărbați pentru a fi capul familiei și a avea rolul de lideri si preoti in familie, avându-Te pe tine ca lider și model de viață ( ”căci bărbatul este capul soției, după cum și Hristos este capul Bisericii” ( Efeseni5:23). Ne rugăm pentru soții noștrii să fie supuși Capului lor – Isus Hristos și El să le fie model de viață prin dragoste,smerenie, adevăr, blândețe, înțelepciune, dăruire și curaj. AMIN!
Este datoria preotului sa slujeasca nu numai Domnului ci si celor incredintati lui, de aceea, ne rugam Tată pentru barbatii nostrii: sa aleaga cu bucurie sa ne slujeasca prin rugaciune –noua si copiilor nostrii. Slujirea in rugaciune a sotilor nostri, cuvintele din Scriptură cu care ei ne încurajează, pe care ei ni le spun în situații dificile ne dau pace, siguranta, ne conferă sentimentul de protectie tuturor celor din familile noastre: copii, nepoți. AMIN!
Dumnezeul Dragostei, ne rugam ca bărbații noștri să ne arate iubirea din inima Ta pentru noi: să ne strângă la pieptul lor prin îmbățișări fizice și îmbrățișări spirituale, cu tandrețe și atenție precum tânjim pentru că așa am fost create și așa invață Scriptura: ” Bărbaților, iubiți-vă soțiile cum a iubit si Hristos Biserica si S-a dat pe Sine pentru ea. ( Efeseni 5:25) AMIN!
Războaiele spirituale s-au întețit în acest evremuri din urmă împotriva caselor noastre, a copiilor noștrii, de aceea avem atât de mare nevoie să ne simțim casele și noi înșine ocrotite în de bărbați puternici și protectivi.Ne rugăm Tată, în Numele lui Isus Hristos, să trezești in barbatii nostrii- spiritul de curajosi luptatori si perseverenti ziditori ca ai bărbaţilor din timpul lui Neemia. Cu o mana sa tina sabia Cuvantului la portile caselor noastre gata de lupta impotriva vraşmaşului iar cu cealalta sa zideasca.,, Nu va temeţi de ei! Aduceţi-vă aminte de Domnul cel mare şi înfricoşat, şi luptaţi pentru fraţii voştri, pentru fiii voştri şi fetele voastre, pentru nevestele voastre şi pentru casele voastre! Cei ce zideau zidul, si cei ce duceau sau încărcau poverile, cu o mână lucrau, iar cu alta ţineau arma. ”( Neemia4:17) AMIN!
Ne rugăm deasemenea pentru protecția lor. Să fie protejați de atacurile celui rău și să fie mai mult decât biruitori prin sângele lui Isus Hristos, prin cunoașterea, meditarea și mărturisirea Cuvântului lui Isus Hristos și prin faptul că sunt dedicați lui Dumnezeu, gata de a împlini slujirea prin dăruire de sine a unei lider adevărat. Amin! (Ei l-au biruit prin sangele Mileului și prin cuvantul mărturisirii lor, și nu și-au iubit viața chiar până la moarte ( Apocalipsa12:11) ; Cartea aceasta a legii să nu se depărteze de gura ta; cugetă asupra ei zi și noapte; căutând să faci tot ce este scris în ea; căci atunci vei izbandi în toate lucrările tale și atunci vei lucra cu înțelepciune. ( Iosua1:8) AMIN!
Ne rugăm special pentru bărbații care nu îl cunosc pe Hristos și nu au o relație cu El însă soțiile lor se roagă pentru mântuirea lor. Îți mulțumim, Tatăl nostru pentru că ei sunt sfințiți, adică puși deoparte pentru Dumnezeu prin relația de legământ al soțiilor lor cu Dumnezeu. Ne rugăm ca această viziune a Ta, acest Plan al Tău cu privire la familie să fie eliberat pentru bărbații a căror soții se roagă pentru ei. ( ” Caci barbatul necredincios este sfintit prin nevasta credincioasa, si nevasta necredincioasa este sfintita prin fratele ” 1 Corinteni7:14) AMIN!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s