Mesaj de la Mihaela Gheorghe

1960116_1011418258896313_7766778824491130654_nAm primit acest mesaj de la Mihaela Gheorghe, scriitoare crestina si lidera de femei in diaspora, totodata o consiliera pentru nevoile femeilor. Merita sq citim mesajul si sa fim alaturi de femeile ROMANCE din DIASPORA.
Dumnezeu a facut ca pentru unele din noi marginile pamantului sa insemne marginile Italiei. Sunt cateva sute de mii de femei in diaspora, femei care au nevoie disperata de ajutor in rugaciune. Smulse din sanul familiei, din mediul in care au trait, ele se lupta sa isi pastreze credinta printre straini, discriminate de multe ori, nedreptatite, abuzate, cu emotiile la pamant, cu inima plina de dor ptr copiii sau sot ramasi in tara. E foarte greu sa reziste atator presiuni intalnite zilnic. De aceea, va rog sa va alaturati in rugaciunile voastre, acestor surori din diaspora care il pot simti pe Dzeu si prin dragostea si implicarea voastra. Armata femeilor puternice, a printeselor razboinice descrisa in Ps 68 vs 11 trebuie sa se reuneasca in aceste vremuri grele. Puterea sta in unire, empatie si credinta ca impreuna cu Dzeu putem si astazi face mari lucrari!”

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

One response to “Mesaj de la Mihaela Gheorghe

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: