ZI DE RUGACIUNE SPECIALA PENTRU FEMEI CU NEVOIE DEOSEBITE

DE MAINE INCEPAND- JOI, VINERI SI SAMBATA, IN CADRUL RUGACIUNII SI POSTULUI ÎN COMUN AL FEMEILOR DIN ROMANIA – VOM AVEA DEDICATE SPECIAL – 3 ZILE – LUCRARII CU FEMEI DE TOATE CATEGORIILE
VINERI, 22 IANUARIE – VA FI O ZI DE RUGACIUNE SPECIALA PENTRU FEMEI CU NEVOIE DEOSEBITE
NE RUGAM PENTRU FEMEILE A CAROR SOTI SUNT NEMANTUITI Dumnezeu sa le elibereze de orice amaraciune, sa le vindece ranile, sa le intareasca in duhul lor in omul din launtru in situatiile grele cu care se confrunta, sa isi poata iubi partenerul de viata cu dragostea lui Dumnezeu si sa fie constiente ca lupta nu se da impotriva carnii si a sangelui ci impotriva duhurilor rautatii. Sa ne rugam sa fie intotdeauna echipate cu armatura din Efeseni 6: 11- 18 pentru a putea tine piept impotriva uneltirilor celui rau. Sa fie inconjurate de femei care sa simta in rugaciune cu ele, care sa le inteleaga, sa nu le judece cand trec prin situatii limita si sa le dea sfaturi inspirate de Duhul lui Dumnezeu. Când Dumnezeu face legământ cu noi, include în acest legământ întreaga familie ( Genesa 6:18 şi 1Corinteni 7:14 Căci bărbatul necredincios este sfinţit prin nevasta credincioasă şi nevasta necredincioasă este sfinţită prin sotul credincios; altfel, copiii ar fi necuraţi, pe când acum sunt sfinţi.” Ne rugam special pentru aceste scumpe femei sa poata sta in spartura pentru sotii lor, sa îi dea Domnului, si sa vorbeasca peste ei ceea ce vor sa aiba, bazate fiind pe promisiunile lui Dumnezeu nu pe ceea ce vad cu acesti ochi de carne, ci ceea ce doresc sa aiba.
Având in vedere beneficiile pe care le avem in cadrul legamantului cu Dumnezeu, invoite sa cucerim impreuna mostenirea noastra de drept, punem acest cuvant al Domnului peste sotii necrestini: Ezechiel 11: 19-20 Le voi da o altă inimă, şi voi pune un duh nou în voi. Voi lua din trupul lor inima de piatră, şi le voi da o inimă de carne, ca să urmeze poruncile Mele; şi ei vor fi poporul Meu, iar eu voi fi Dumnezeul lor;

PENTRU INTARIREA CREDINTEI MAMELOR CARE MIJLOCESC PENTRU COPIII LOR CE NU SUNT MANTUITI:.
Ieremia 31:16.17 Aşa vorbeşte Domnul: ,,Opreşte-ţi plânsul, opreşte-ţi lacramile din ochi; căci truda îţi va fi răsplătită, zice Domnul; ei se vor întoarce iarăşi din ţara vrăjmaşului. Este nadejde pentru urmasii tai, zice Domnul; copiii tai se vor intoarce in tinutul lor!
Proverbe 11: 2:…dar sămânţa celor neprihăniţi va fi eliberata

SA NE RUGAM PENTRU FEMEILE VADUVE, DIVORTATE, PENTRU FETELE TRECUTE DE O ANUMITA VARSTA, PENTRU FEMEILE CASATORITE CARE NU AU COPII. Sa nu oboseasca in a se bizui pe credinciosia lui Dumnezeu privind scopul Lui special pentru vietile lor, asemenea Sarei care impotriva oricaror imprejurari omenesti „ a crezut in credincioşia Celui ce ii fagaduise.” De aceea, dintr-un singur om, şi încă un om aproape mort, s-a născut o sămânţă în mare număr, ca stelele cerului, ca nisipul de pe malul mării, care nu se poate număra.” ( Evrei 11: 11,12). Pentru aceste femei speciale ne rugam, sa-L caute mai mult pe El si toate celelalte lucruri de care au nevoie li se vor da pe deasupra.

SA NE RUGAM PENTRU FETELE NECASATORITE CARE ASTEAPTA UN RASPUNS DIN PARTEA LUI DUMNEZEU PENTRU PARTENERUL DE VIATA

PENTRU FETE, FEMEI CU DEFICIENTA FIZICA, PENTRU FEMEI CU BOLI CRONICE, FEMEI BATRANE CARE STAU LA PAT
Psalmul 84: 5- 7 Ferice de cei ce-şi pun tăria în Tine, în a căror inimă locuieşte încrederea. Când străbat aceştia Valea Plângerii, o prefac într-un loc plin de izvoare, şi ploaia timpurie o acopere cu binecuvântări. Ei merg din putere în putere, şi se înfăţişează înaintea lui Dumnezeu în Sion.
Isaia 40: 31 …dar cei ce se incred in Domnul isi innoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga, si nu obosesc; umbla, si nu ostenesc. (Isa.40:31)
Matei 8:14-17 Isus S-a dus apoi in casa lui Petru si a vazut pe soacra acestuia zacand in pat, prinsa de friguri. S-a atins de mana ei, si au lasat-o frigurile; apoi ea s-a sculat si a inceput sa-I slujeasca.. Seara, au adus la Isus pe multi indraciti. El, prin cuvantul Lui, a scos din ei duhurile necurate si a tamaduit pe toti bolnavii, ca sa se implineasca ce fusese vestit prin proorocul Isaia, care zice: „El a luat asupra Lui neputintele noastre si a purtat bolile noastre.”

Să ne rugăm special pentru aceste situatii ca poporul lui Dumnezeu să fie mai sensibil la aceste nevoi si sa intelegem cat de important este sa sprijinim si ajutam practic astfel de persoane.

SA NE RUGAM PENTRU FEMEILE CARE SE CONFRUNTA CU CRIZE SPIRITUALE SI EMOTIONALE: LIPSA VALORII, DEPRESIE, FRICA, SINGURATATE, FEMEI CARE AU FOST SAU SUNT ABUZATE EMOTIONAL, SEXUAL SAU PRIN VIOLENTA FIZICA: Isaia 61:1, 7,,Duhul Domnului Dumnezeu este peste Mine, căci Domnul M-a uns să aduc veşti bune celor nenorociţi: EL M-a trimes să vindec pe cei cu inima zdrobită, să vestesc robilor slobozenia şi prinşilor de război izbăvirea,… În locul ocării voastre, veţi avea îndoită cinste;in locul rusinii, se vor veseli de partea lor, caci vor stapani indoit in tara lor, si vor avea o bucurie vesnica.”
Unite în rugăciune, in Numele lui Isus Hristos, Nume mai presus de orice Nume – ne ridicăm împotriva oricăror forme de legaturi spirituale si emotionale nedumnezeiesti!
Ne rugam ca Dumnezeu să elibereze in statul roman legi care sa ocroteasca femeile care se confrunta cu violenta domestica!
Ne rugam special ca in acest an, Dumnezeu sa materializeze promisiunile speciale de mangaiere, eliberare si restaurare pe care le-a facut de ani de zile multora dintre aceste femei. Vom multumi lui Dumnezeu pentru aceasta! AMIN!

Reclame

Un gând despre „ZI DE RUGACIUNE SPECIALA PENTRU FEMEI CU NEVOIE DEOSEBITE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s