RUGACIUNE PENTRU ORAS

FEMEI, FETE,MAME SI SOTII IN RUGACIUNE SI POST PENTRU INTARIRE PERSONALA,FAMILII, BISERICA SI COMUNITATE

DIRECTIILE DE RUGACIUNE SI POST PENTRU LUNI 25 IANUARIE

RUGACIUNE PENTRU ORAS

Ne rugam ca in anul 2016 orasul in care locuim sa intre in atentia lui Dumnezeu si declaram ca este un teritoriu inchnat Domnului, pe care vrem sa il castigam pentru Dumnezeu.Iosua 1:3 „Orice loc pe care il va calca talpa picioruluivostru vi-l dau”

1)Ne rugam ca in acest an Cuvantul lui Dumnezeu sa patrund in fiecare casa,fie prin evanghelizare de la om la om, fie prin mijloace media.Ne rugam pentru Radio Vocea Evangheliei (sau alte posturi de radio care functioneaza in orasul tau), pentru postul de televiziune Alfa OmegaTV, Credo,sau alte emisiuni tv cu specific crestin,prin care oamenii pot auzi Evanghelia.

2)Ne rugam pentru eliberarea de sub blesteme generationale,care au fost proliferate peste tinuturile noastre,cuvinte defaimatoare,si acuzatoare,despre starea sociala si materiala a oraselor,cuvinte care repetate la nesfarsit au avut impact in lumea spirituala.Ne rugam pentru eliberarea tinuturilor noastre de ocultism,vrajitorie,satanism.

3)Ne rugam pentru conducerea oraselor noastre, ca orice decizie se ia la nivel local sa fie o decizie inteleapta, alesii locali sa urmareasca binele locuitorilor si nu interesele lor proprii,decizii care sa aduca bunastare in orasele noastre.

4)Ne rugam ca orice loc care acum este in paragina si pustiu sa devina un loc pe care sa se construiasca o fabrica,sa fie o atractie pentru investitori, care sa creeze locuri de munca, pentru ca barbatii si copiii nostri sa nu mai fie nevoiti sa-si caute de lucru in alta parte, ci mai degraba cei plecati la lucru in alte tari, sa se intoarca si sa investeasca in orasele noastre.

5)Sa ne rugam ca in institutiile statului:Administratia locala, Politie,Sanatate, sa nu fie coruptie,ci dreptate,oamenii sa se simta in siguranta.In mod special ne rugam pentru persoanele care lucreaza in domeniul sanitar, sa dea dovada de omenie, de bunavointa,responsabilitate. Medicii ginecologi care activeaza in orasele noastre (ii putem spune cu numele daca ii cunoastem )sa se teama de Dumnezeu si sa sustina viata, refuzand sa mai comita avorturi,prin care sa atraga mania lui Dumnezeu asupra tinuturilor noastre.

6)Ne rugam pentru cartierele sarace ,in care locuiesc oameni care traiesc din cersetorie,furt, prostitutie. Lumina Evangheliei sa patrunda in cele mai intunecate inimi,in cele mai indepartate colturi,acesti oameni sa inteleaga ca exista speranta si pentru ei si sa aiba puterea de a-si indrepta atentia spre Dumnezeu pentru a fi salvati.

7)Ne rugam pentru bisericile traditionale,pentru toti slujitorii altarelor (ii putem aduce cu numele,daca ii cunoastem ),sa fie cercetati de Domnul cu o pocainta sincera, sa devina constienti ca vor da socoteala inaintea lui Dumnezeu pentru viata oamenilor pe care ii pastoresc, sa fie nascuti din nou, iar de la amvoanele tuturor bisericilor sa fie vestit adevarul biblic.Ne rugam pentru o trezire spirituala in randul preotilor si calugarilor, sa fie umpluti de Duhul Sfant, sa indemne oamenii sa renunte la traditii si idolatrie care nu au nimic de-a face cu adevarul Sfintelor Scripturi.

8)Ne rugam si binecuvantam locurile de munca pe care le avem, pentru imbunatatirea conditiilor de lucru, cresterea salariilor si indemnizatiilor.,pentru eliberarea de sub orice forma de abuz la locul de munca.Ne rugam pentru colegii de munca ,sefi, patronaj, sa aiba frica de Dumnezeu,sa se poarte bine cu angajatii,fara a face presiuni inutile asupra muncitorilor,pentru ca oamenii sa se simta incurajati sa munceasca din toata inima,ca pentru Domnul.

9)Ne rugam pentru sistemul de invatamant din orasul nostru, copiii nostrii sa fie aparati de orice atacuri fizice si spirituale,de orice forma de abuz fizic sau verbal, dascalii sa-si faca datoria cu profesionalism, constinciozitate si frica de Dumnezeu,invataturile gresite despre sex si planificare familiala sa nu poata patrunde in invatamantul din tara noastra.

DOAMNE BINECUVINTEAZA , APARA SI PROMOVEAZA LOCUL IN CARE NE-AI ASEZAT !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s