ANUNŢ IMPORTANT!

Dragi doamne şi domnişoare care v- aţi propus să participaţi la Conferinţa Naţionala a Femeilor de la Mamaia, având în vedere că locurile sunt limitate şi că o parte din ele au fost deja ocupate ( la Hotel Palas nu mai avem disponibile decat 30 de locuri), vă rugăm frumos să sunaţi la numerele de pe invitaţie pentru rezervări. Cu cât sunteţi mai operative, cu atât mai bine! Primele înscrise- au locurile asigurate. Vă mulţumim frumos!
Atenţie! A intervenit o modificare. Este un nou cont unde se vor depune banii, la Banca Transilvania. Contul este specificat pe această invitaţie. Pentru doamnele care au depus deja banii în contul de la B.C. R : este în regula, doar că de acum încolo- banii pentru conferinţă se vor depune in noul cont menţionat pe invitaţie.

invitatia 1invitatie corecta

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: