Părtăşie cu femeile din Biserica Philadelphia din Portland

Ii multumesc lui Dumnezeu pentru favorul Sau nemeritat de a sluji femeile prin darul invataturii! Ii multumesc Lui pentru planul Lui desavarsit pentru fiecare dintre noi, pentru felul cum ne- a creat: unice si infinit de valoroase dupa Chipul Sau, daruindu- ne fiecarora dintre noi o misiune unica in aceasta lume fara de care Marele Lui Puzzle are fi incomplet…Ii multumesc special pentru partasia ce am avut- o cu femeile din Biserica Philadelphia din Portland! Il luad pentru tot ceea ce am invatat impreuna despre caracterul Lui Dumnezeu revelat in Scriptura prin majestatea Numelui Sau.
Toate Numele Lui Dumnezeu se regasesc in Numele care este mai presus decat orice alt Nume si noi care am fost rascumparati prin jertfa Lui – avem o identitate noua in Numele lui Isus Hristos. El este Adonai – Stapanul nostru iar noi suntem robii Lui si totodata prietenii Lui, colaboratorii si martorii invierii Lui pe acest pamant, a inaltarii si domniei Lui, imparati si preoti care sa vestim lucrurile minunate ale Celui ce ne- a chemat in Imparatia Sa. Si asa precum, Dumnezeu prin Legea lui Moise a dat instructiuni speciale imparatilor sa nu se bizuie pe caii si carele lor- tot asa si noi domnim peste imprejurarile vietii ( Romani 5:17) bizuindu-ne pe Numele Domnului care este atotsuficient pentru toate nevoile noastre.
“Atunci noi ne vom bucura de biruința ta, și vom flutura steagul în Numele Dumnezeului nostru.Domnul să-ți asculte toate dorințele tale!
Unii se bizuiesc pe carăle lor, alții pe caii lor;dar noi ne bizuim pe Numele Domnului, Dumnezeului nostru. Ei se îndoaie și cad;dar noi ne ridicăm și rămînem în picioare.”
Psalmii 20:5, 7-8 VDC
http://bible.com/191/psa.20.5,7-8.vdc
“Deaceea și Dumnezeu L-a înălțat nespus de mult, și I-a dat Numele, care este mai pe sus de orice nume; pentruca, în Numele lui Isus, să se plece orice genunchi al celor din ceruri, de pe pămînt și de supt pămînt, și orice limbă să mărturisească, spre slava lui Dumnezeu Tatăl, că Isus Hristos este Domnul.”
Filipeni 2:9-11 VDC
http://bible.com/191/php.2.9-11.vdc

j i h c d e f b g

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s