Slujire in Biserica Maranatha din Sacramento

Ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru Frumusețea neasemuita a prezentei Lui in mijlocul nostru din aceasta seara de slujire in Biserica Maranatha din Sacramento…Dorim ca Numele care este mai presus deoarece alt nume- Numele lui Isus Hristos sa fie înălțat in vitele noastre, familii si biserica. Dorim ca unitatea pentru care s- a ruga in agonie Hristos pentru Trupul Lui legătura dragostei sa se reverse peste noi! Doamne, ajuta- ne!! Mulțumim ca in aceasta seara, la lumina Cuvântului lui Dumnezeu am fost copleșite de slava Lui Dumnezeu si credem ca Adevarul Lui a adus eliberare si echipare cu amura de lupta spirituală căci in acest veac tot mai mult atacurile lui Satan s- au întețit împotriva familiilor, relațiilor…
Apocalipsa 12:11 Ei au biruit prin sângele Mielului, prin cuvântul mărturisirii lor si prin faptul ca nu si- au iubit viața pana la capăt.
1 Ioan1:7 Daca avem părtașe unii cu alții si daca umblam in Lumina, după cum El însuși este in lumina- sângele Lui Isus Hristos ne curățește de orice pacat.
Condiția ca sângele Domnului sa ne curățește este sa umblam in lumina si sa avem părtașe unii cu alții.
Mulțumim Domnului pentu Adevarul Lui care ne eliberează si ne umple cu iubirea Lui vindecătoare!Doamne ajuta- ne!!
Mulțumesc lui DUMNEZEU PENTRU ACEASTA SEARA IN CARE CREDEM CA AM FOST NU DOAR ATINSE CI SCHMBATE DE DUMNEZEU PENTRU A FII PARTE A SOLUTIEI LUI DUMNEZEU PENTRU CEI DIN JUR! Amin!!

sac14 sac8 sac9 sac10 sac11 sac12 sac13

 

Lasă un comentariu