Împreună cu femei din Biserica Romanian Baptist Church – Atlanta

Ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru sărbătoarea de a fi împreună cu preaiubitele femei din Biserica Romanian Baptist Church – Atlanta cu ocazia finalizări studiului biblic pentru femei: ” Domnind peste împrejurările vieții”. Am fost deosebit de încurajată să observ perseverenţă lor în studierea Cuvântului Lui Dumnezeu şi totodată dedicarea lor de a fi parte a soluției lui Dumnezeu pentru lumea din jur, special pentru România. Rugăciunile şi susținerea lor spirituală au fost şi sunt o nespus de mare binecuvântare pentru chemarea mea de a scrie cărți.
Ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare dintre aceste femei scumpe!
“… cei ce primesc, în toată plinătatea, harul și darul neprihănirii, VOR DOMNI ÎN VIAŢĂ prin Acel unul singur, care este ISUS HRISTOS!”
Romani 5:171 2

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: