Mulţumim lui Dumnezeu pentru finalizarea turneului de slujire în Statele Unite

 

L

Suntem obosiţi fizic dar puternici în duhul…şi plini de bucuria nemărginită a datoriei împlinite. Mulţumim Tatălui ceresc pentru toate oportuniăţile prin care am avut favorul nemeritat de a investi comori veşnice prin semănarea Cuvântului vieţii în inimile oamenilor. Mulţumim Tatălui ceresc pentru fiecare întâlnire, pentru fiecare copil al Lui căruia i-am slujit şi care ne-a slujit cu dăruire. Mulţumim Lui Isus Hristos, Domnul nostru pentru frumuseţea fără seamăn a Impărăţiei Lui! Mulţumim tuturor care ne-aţi purtat în rugăciune; fără rugăciunile dumneavoastră, slujirea noastră nu ar fi fost eficientă.
LĂUDAT SĂ FIE DUMNEZEU PENTRU LUCRĂRILE LUI MINUNATE ŞI TOATĂ SLAVA SĂ FIE DOAR A LUI! AMIN!
Coloseni1:17 -19
El este mai înainte de toate lucrurile, şi toate se ţin prin El.
El* este Capul trupului, al Bisericii. El este începutul, cel întîi născut dintre cei morţi, pentru ca în toate lucrurile să aibă întîietatea. Căci Dumnezeu a vrut ca toată plinătatea să locuiască în El.

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: