NU MAI TRĂIESC EU, CI HRISTOS ( GALATENI2:20)

    Dumnezeu are un singur răspuns la fiecare nevoie omenească şi acesta este ISUS HRISTOS. Prin tot ce îngăduie Dumnezeu în viaţa noastră, El are un SCOP CENTRAL – SĂ NE ÎNLĂTURE PE NOI DIN CALEA TRĂIRII ŞI SĂ TRĂIASCĂ HRISTOS PRIN NOI.
CRUCEA ÎNSEAMNĂ UNIREA NOASTRĂ CU CRISTOS PRIN MOARTEA, ÎNVIEREA ŞI ÎNĂLŢAREA LUI.
Sângele lui Isus Hristos se ocupă de păcatele noastre, dar CRUCEA RĂSTIGNEŞTE… TAIE… RĂDĂCINA PORNIRII UMANE DE A PĂCĂTUI. Prin sângele lui Isus Hristos suntem iertaţi, dar prin BENEFICIILE LEGĂMÂNTULUI DE LA CRUCE TRĂIM ÎN VICTORIE CARE ÎNSEAMNĂ ELIBERARE DE CEEA CE SUNTEM PENTRU CA HRISTOS SĂ TRĂIASCĂ VIAŢA LUI ÎN NOI ÎN TOATE DOMENIILE VIEŢII!
HRISTOS IUBEŞTE PRIN MINE!
HRISTOS IARTĂ PE CEI CE MI-AU GREŞIT PRIN MINE!
HRISTOS TRĂIEŞTE SFINŢENIA LUI PRIN MINE!
HRISTOS DECIDE PRIN MINE!
HRISTOS GÂNDEŞTE PRIN MINE!
HRISTOS LUCREAZĂ PRIN MINE PENTRU CĂ DOAR LUCRAREA LUI E PLĂCUTA TATĂLUI!
HRISTOS VORBEŞTE CUVINTELE PE CARE LE-AR VORBI EL DACĂ AR FII IN ACEST CONTEXT DE TRĂIRE PRIN MINE ŞI HRISTOS ZÂMBEŞTE ŞI SE UITĂ ÎN OCHII OAMENILOR PRIN MINE!
TRĂIEŞTE, TU ISUSE ÎN PLINĂTATEA TA PRIN MINE!
“Am fost răstignit împreună cu Hristos, și trăiesc … dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăiește în mine. Și viața, pe care o trăiesc acum în trup, o trăiesc în credința în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit și S-a dat pe Sine însuși pentru mine.”
Galateni 2:20
“În ce mă privește, departe de mine gândul să mă laud cu altceva decât cu crucea Domnului nostru Isus Hristos, prin care lumea este răstignită față de mine, și eu față de lume!”
Galateni 6:14
“Căci n-am avut de gând să știu între voi altceva decât pe Isus Hristos și pe El răstignit.”
1 Corinteni 2:2

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: