“Portrete din cioburi” – Iubirea ce menţine aprinsă flacăra vieţii – Agorapress

      Romanul „Portrete din cioburi” în publicaţia culturală din Iaşi : agorapress.ro. In fotografie, suntem împreună cu Dan Lungu, directorul Muzeului de Literatură din Iaşi, iar recenzia romanului a fost scrisă de cunoscutul ziarist roman- Octavian Curpas.
Apreciez oraşul Iaşi pentru că aici valorile culturale ale naţiunii sunt preţuite şi promovate.
Ii mulţumesc lui Dumnezeu pentru deschiderea cadrelor didactice de la Colegiul „Richard Wurmbrand” din Iaşi, în raport cu literatura pe care o scriu, astfel încât valorile morale transmise prin aceste cărţi să poată avea impact în rândul generaţiei tinere. Mă simt deosebit de onorată să ştiu că liceeni citesc cu plăcere: „Funiile dragostei”, Handicapul conştiinţei”, Tragedie şi triumf”, ” Portrete din cioburi” şi sper ca acestea să fie o reală binecuvântare pentru viaţa lor.

“Portrete din cioburi” – Iubirea ce menţine aprinsă flacăra vieţii – Agorapress

În “Portrete din cioburi” Ligia Seman reia teme din cărţile sale precedente şi compune un roman arborescent, în…

agorapress.ro

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: