APEL LA SOLIDARITATEA POPORULUI ROMÂN CREŞTIN PENTRU FILMUL ” FUNIILE DRAGOSTEI”

  Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru finalizarea în limba engleză a scenariului pentru filmul: „Funiile dragostei”. Mulţumesc tuturor prietenilor de pe facebook care ne-aţi susţinut în rugăciune şi ne-aţi încurajat pe mine şi Elisabeta Parasca, autoarea scenariului. Pentru realizarea acestui film, s-a creat un site special unde fiecare dintre dumneavoastră poate ajuta cu rugăciune sau financiar. Pentru a reuşi avem nevoie de solidaritatea dumneavoastră. Am dovedit că fiind uniţi, noi, poporul creştin român, suntem o adevărată forţă care poate influenţa mersul istoriei prin faptul că am luptat şi am câştigat în cazul familiei Bodnariu. Indrăznim să facem apel la o solidaritate asemănătoare şi pentru realizarea acestui film prin care o realitate a istoriei poporului creştin român poate ajunge să fie cunoscută în lume.     

       Romanul: „Funiile dragostei” este un bestseller prin care Dumnezeu a atins mii de inimi, motivând publicul larg să iubească Scriptura şi să se dedice vestirii Evangheliei precum eroii cărţii. Realizarea filmului ” Funiile dragostei” ar putea aduce mari posibilităţi de evanghelizare, de lărgire a valorilor creştine şi aceasta se poate realiza doar cu ajutorul dumneavoastră. Fac apel tuturor prietenilor mei de pe facebook şi tuturor care veţi citi acest mesaj să daţi cât mai multe share- uri. Mulţumim frumos şi încredinţăm în Mâna Celui Atotputernic această lucrare!
Ligia Seman, autoarea romanului ” Funiile dragostei”.

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

One response to “APEL LA SOLIDARITATEA POPORULUI ROMÂN CREŞTIN PENTRU FILMUL ” FUNIILE DRAGOSTEI”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: