VIAŢA… VIEȚILE NOASTRE, CALEA SPRE ADEVĂR ŞI JUDECATA LUI DUMNEZEU

   In limba ebraică nu există termenul singular pentru cuvântul ” viaţă”, doar termenul la plural- ” vieţi” – ” haiim” care conţine terminaţia ” im” ce denotă pluralul. Deci, un evreu când vorbeşte despre „viaţă”, el vorbeste despre viaţa pe mai multe planuri- viaţa reală care se vede, viaţa spirituală care nu se vede, dar care determină realitatea ce o vedem şi viaţa infinită, dincolo de timp şi spaţiu- viaţa cerească în care vom trece când viaţa pe acest pământ se va sfârşi.
Oamenii au descoperit noțiunea de „infinit”. In matematică, o semidreaptă dusă dintr- un punct spre o anumită direcţie-valoarea el este infinită. Unul dintre discipolii lui Einstein, un evreu numit Kantor , a introdus o noţiune superioară „infinitului”- pe care
a numit-o”transinfinit”. Pentru a defini aceasta noţiune, a folosit literal din alfabetul ebraic Aleph. Hristos este Alpha şi Omega! Inceputul şi sfârşitul, noţiunea transinfinitului. Şi noi, ca ființe umane create după Chipul Dumnezeului Veşnic-suntem veşnici-” adică  ” transin- finiţi”. Punctul de plecare al celor două semidrepte ( adică viaţa pe pământ şi viaţa veșnică) este ziua în care ne-am născut pe acest pământ şi de atunci începând – noi ne îndreptăm spre veşnicie. Dacă există „veşnicia”, adică „transinfinitul”, înseamnă că Biblia este adevărată şi toţi oamenii se vor înfățișa înaintea scaunului de judecată a lui Dumnezeu pentru a-şi primi răsplata veșnică sau pedeapsa veșnică, raportat la directia în care a fost trasată semidreapta vieţii lor. Dacă la un moment dat al vieţii, semidreapta vieţii unui om se va intersecta cu Acela care este numit „piatra din capul unghiului” şi va accepta direcţia dată de El, va avea viaţa veșnică. Hristos a spus: EU SUNT UŞA. DACĂ INTRĂ CINEVA PRIN MINE VA FI MÂNTUIT( Ioan10:9) EU SUNT CALEA, ADEVĂRUL ŞI VIAŢA, NIMENI NU VINE LA TATĂL DECÂT PRIN MINE. (Ioan14:6)SI AM VĂZUT PE MORȚI, MARI ŞI MICI STÂND ÎNAINTEA SCAUNULUI DE DOMNIE. NIŞTE CĂRŢI AU FOST DESCHISE ŞI A FOST DESCHISĂ O ALTĂ CARTE, CARE ESTE CARTEA VIEŢII. ŞI MORŢII AU FOST JUDECAȚI DUPĂ FAPTELE LOR, DUPĂ CEEA CE ERA SCRIS ÎN CĂRŢILE ACELEA….ORICINE NU A FOST GĂSIT ÎN CARTEA VIEŢII, A FOST ARUNCAT ÎN IAZUL DE FOC (APOCALIPSA 20:12,15).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s