CONFORM PRINCIPIILOR DUMNEZEULUI ATOTPUTERNIC CARE CONDUCE ISTORIA – CREDINCIOȘII SUNT CEI CARE FORMEAZĂ LINIA ÎNTÂI DE APĂRARE A ȚĂRII

   ROMÂNIA VA FII ÎN SIGURANŢĂ DACĂ NOI, CREDINCIOȘII STĂM LA POSTUL NOSTRU DE PAZĂ, VEGHIND CU RUGĂCIUNE DE MIJLOCIRE, POST ŞI CUVINTE ÎNŢELEPTE BAZATE PE SCRIPTURĂ PENTRU ŢARA NOASTRĂ!
„Dacă nu zidește Domnul o casă, degeaba lucrează cei ce o zidesc; dacă nu păzește Domnul o cetate, degeaba veghează cel ce o păzește.”
Psalmii 127:1
„Avraam a luat din nou cuvântul și a zis: „Iată, am îndrăznit să vorbesc Domnului, eu care nu sunt decât praf și cenușă.
Avraam a zis: „Să nu Te mânii, Doamne, dacă voi mai vorbi numai de data aceasta. Poate că se vor găsi în ea numai zece oameni buni.” Și Domnul a zis: „N-o voi nimici, pentru cei zece oameni buni.””
Geneza 18:27, 32
„Am mai văzut următoarea înțelepciune sub soare și mi s-a părut mare. Era o mică cetate, cu puțini oameni în ea; și a venit asupra ei un împărat puternic, a împresurat-o și a ridicat mari întărituri împotriva ei. În ea se afla un om sărac, dar înțelept, care a scăpat cetatea cu înțelepciunea lui…. Mai bună este înțelepciunea decât tăria!” …Inţelepciunea este mai de preţ decât uneltele de război! …
Eclesiastul 9:13-16 , 18

„Măcar că trăim în firea pământească, totuși nu ne luptăm călăuziți de firea pământească. Căci armele cu care ne luptăm noi nu sunt supuse firii pământești, ci sunt puternice, întărite de Dumnezeu ca să surpe întăriturile. Noi răsturnăm izvodirile minții și orice înălțime care se ridică împotriva cunoștinței lui Dumnezeu; și orice gând îl facem rob ascultării de Hristos.”
2 Corinteni 10:3-5

„Ei l-au biruit prin sângele Mielului și prin cuvântul mărturisirii lor, și nu și-au iubit viața chiar până la moarte.”
Apocalipsa 12:11

DOAMNE, AJUTĂ- NE SĂ ÎMBRĂCĂM TOATĂ ARMĂTURA TA PENTRU A BIRUI ÎN RĂZBOIUL SPIRITUAL PENTRU ROMÂNIA… ŞI ROMÂNIA SUNTEM NOI, ORAȘELE ŞI FAMILIILE NOASTRE, COPIII ŞI NEPOȚII NOŞTRI!

„Încolo, fraților, întăriți-vă în Domnul și în puterea tăriei Lui. Îmbrăcați-vă cu toată armura lui Dumnezeu, ca să puteți ține piept împotriva uneltirilor diavolului. Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii și sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutății care sunt în locurile cerești. De aceea, luați toată armura lui Dumnezeu, ca să vă puteți împotrivi în ziua cea rea și să rămâneți în picioare, după ce veți fi biruit totul. Stați gata, dar, având mijlocul încins cu adevărul, îmbrăcați cu platoșa neprihănirii, având picioarele încălțate cu râvna Evangheliei păcii. Pe deasupra tuturor acestora, luați scutul credinței, cu care veți putea stinge toate săgețile arzătoare ale celui rău. Luați și coiful mântuirii și sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu. Faceți în toată vremea, prin Duhul, tot felul de rugăciuni și cereri. Vegheați

 la aceasta, cu toată stăruința, și rugăciune pentru toți sfinții”
Efeseni 6:10-18

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s