Mulţumesc Tatălui Ceresc care veghează cu înţelepciunea lui Desăvârşită asupra proiectului filmului FUNIILE DRAGOSTEI

Să ne rugăm mai departe pentru acest film care are drept scop principal evanghelizarea.
Să ne rugăm şi pentru Elisabeta Parasca, o adevărată luptătoare, predestinată să învingă în Numele lui Isus Hristos!

elisabeta-parasca

Cu ajutorul lui Dumnezeu ieri am putut sa înregistrez un video profesional pentru următorul ivent de a strânge fonduri. Mulţumesc tuturor care suportă acest proiect de evanghelizare, prin a face un film creştin cu un mesaj bazat pe Cuvântul lui Dumnezeu.

Vă rugăm să faceţi donaţii prin PayPal. Apăsaţi pe Donate care este pe stânga ecranului. Mulţumim şi Dumnezeu care vede dărnicia fiecăruia să vă binecuvinteze.

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: