RUGĂCIUNE ÎN UNITATE ȘI DECLARATIVĂ: PENTRU NOI, FAMILIILE NOASTRE, BISERICI ȘI ROMÂNIA: ” IA-NE ÎN STĂPÂNIREA TA, DUMNEZEUL NOSTRU!”

       Când se coboară slava Domnului, ÎNCHINAREA omului lui Dumnezeu ARE O SINGURĂ ESENȚĂ ȘI ȚEL ”A ÎNĂLȚA STĂPÂNIREA DOMNULUI. ”
( Domnul s-a coborât într-un nor, a stat acolo lângă el și a rostiţi Numele Domnului… Îndată Moise s-a plecat până la pământ și i s-a închinat . El a zis: ” Doamne, dacă am căpătat trecere înaintea Ta, Te rog să mergi în mijlocul nostru, Doamne; poporul acesta este în adevăr un popor încăpățânat, dar iartă-ne fărădelegile și păcatele noastre și IA-NE ÎN STĂPÂNIREA TA!” ( Exod 34:5, 9 10)
RUGĂCIUNE ÎN UNITATE ȘI DECLARATIVĂ:
Doamne, Dumnezeul Legământului care ești plin de îndurare, milostiv, încet la mânie, plin de bunătate și credincioşie, dar care nu socotești pe cel vinovat drept nevinovat, precum l-ai ascuns pe Moise în crăpătura stâncii când a trecut slava Ta, tot așa ne-ai ascuns și pe noi cu Hristos în Dumnezeu și ne-ai așezat împreună cu EL în locurile cerești pentru a vedea slava Ta și pentru a fi martori ai slavei Tale pe pământ. ( Ci voi veți primi o putere, când se va coborî Duhul Sfânt peste voi, și –mi veți fi martori în Ierusalim, în totă Iudeea, în Samaria, și până la marginile pământului ( Faptele. Ap. 1:8) . Ca și împuterniciți de Tine pentru a fi ambasadorii tăi pe pământ în toată România, în toată lumea… te rugăm precum Moise, ca unii cărora ne-ai descoperit slava Ta și ne-ai spus că ne cunoști pe nume (precum îl cunoșteai pe Moise), pentru că avem un nume nou în Hristos – Nume mai presus decât orice alt nume din cer sau de pe pământ, TE RUGĂM ÎN NUMELE LUI ISUS HRISTOS:
IARTĂ FĂRĂDELEGEA ȘI PĂCATELE NOASTRE ȘI IA-NE ÎN STĂPÂNIREA TA! AMIN!
IARTĂ FĂRĂDELEGEA ȘI PĂCATELE FAMILIILOR NOASTRE ȘI IA-NE ÎN STĂPÂNIREA TA FAMILIILE NOASTRE! AMIN!
IARTĂ FĂRĂDELEGEA ȘI PĂCATELE BISERICILOR NOASTRE ȘI IA ÎN STĂPÂNIREA TA BISERICILE NOASTRE! AMIN!
IARTĂ FĂRĂDELEGEA ȘI PĂCATELE POPORULUI NOSTRU ŞI IA-NE ÎN STĂPÂNIREA TA! AMIN!
IA-NE ÎN STĂPÂNIREA TA STRADA UNDE LOCUIM! AMIN!
IA-NE ÎN STĂPÂNIREA TA ORAȘUL NOSTRU! AMIN!
IA-NE ÎN STĂPÂNIREA TA, ȚARA NOASTRĂ, ROMÂNIA ȘI PE FRAȚII NOȘTRI ROMÂNI DE PRETUTINDENI!
AMIN! AMIN! AMIN!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s