RUGĂCIUNE PENTRU ROMÂNIA

„Doamne, nouă ni se cuvine să ni se umple fața de rușine, da, nouă, împăraților noștri, căpeteniilor noastre și părinților noștri, pentru că am păcătuit împotriva Ta! La Domnul Dumnezeul nostru însă este îndurarea și iertarea, căci împotriva Lui ne-am răzvrătit!
…Ascultă, dar, acum, Dumnezeul nostru, rugăciunea și cererile robilor Tăi și, pentru dragostea Domnului, fă să strălucească fața Ta peste ROMÂNIA! Pleacă urechea, Dumnezeule, și ascultă! Deschide ochii și privește la dărâmăturile noastre și la cetatea peste care este chemat Numele Tău! Căci nu pentru neprihănirea noastră Îți aducem noi cererile noastre, ci pentru îndurările Tale cele mari. Ascultă, Doamne! Iartă, Doamne! Ia aminte, Doamne! Lucrează și nu zăbovi, din dragoste pentru Tine, Dumnezeul meu! Căci Numele Tău este chemat peste cetatea Ta și peste poporul Tău!
‭‭Daniel‬ ‭9:11, 17-19‬ ‭

„Domnul să te binecuvânteze și să te păzească DRAGĂ ROMÂNIA! Domnul să facă să lumineze fața Lui peste tine și să Se îndure de tine, DRAGĂ ROMÂNIA! Domnul să-Și înalțe fața peste tine și să-ți dea pacea, IUBITA NOASTRĂ ROMÂNIE! Astfel să punem Numele Domnului peste ROMÂNIA , și EL NE VA BINECUVÂNTA!
‭‭Numeri‬ ‭6:24-27‬ ‭
DOAMNE DUMNEZEULE ATOTPUTERNIC ȘI ÎNDURĂTOR, CHEMĂM NUMELE TĂU PESTE ȚARA NOASTRĂ SI FAȚA TA SĂ STRĂLUCEASCĂ PESTE NOI! IN NUMELE LUI ISUS HRISTOS, NUME MAI PRESUS DECÂT ORICE ALT NUME NE RUGĂM ŞI FIE INDURAREA TA CA O PLOAIE DE PRIMĂVARĂ PESTE NOI! Amin! Amin! Amin!

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: